حزب‌الله: اسرائیل به دنبال تجزیه سوریه است

شنبه 13 ارديبهشت 1404
18:13
حزب‌الله: اسرائیل به دنبال تجزیه سوریه است حزب‌الله لبنان حمله صهیونیست‌ها به سوریه بنا به بهانه‌ها و شعارهای واهی برای اجرای پروژه‌های توسعه‌طلبانه و تجزیه‌گرانه در راستای فتنه‌افروزی و تقسیم این کشور را محکوم کرد.

العالم ـ لبنان

حزب‌الله در بیانیه‌ای اعلام کرد: تجاوزات صهیونیست‌ها تلاشی آشکار برای برهم زدن ثبات سوریه و تضعیف توانمندی‌های آن است و درست در همان راستای تجاوزات مستمر به لبنان و نوار غزه انجام می‌شود.

مقاومت اسلامی لبنان ضمن تاکید بر لزوم حفظ تمامیت و حاکمیت سوریه به عنوان دولتی مستقل، ابراز اطمینان کرد که مردم شرافتمند سوریه سدی استوار در برابر این طرح‌های مشکوک خواهند بود.

حزب‌الله در پایان از جامعه بین‌الملل و به خصوص کشورهای عربی خواست برای توقف این تجاوزات علیه کشورهای منطقه و امنیت و ثبات و حاکمیت آن اقدامی فوری انجام دهند.

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است