معاریو: اسرائیل به خاطر حملات یمنی‌ها «جزیره‌ای منزوی» شد

دوشنبه 15 ارديبهشت 1404
22:01
معاریو: اسرائیل به خاطر حملات یمنی‌ها «جزیره‌ای منزوی» شد تحلیلگر نظامی روزنامه صهیونیستی «معاریو» به موفقیت حملات موشکی و پهپادی ارتش یمن در محاصره دریایی و هوایی رژیم صهیونیستی اذعان کرد و گفت که این رژیم به خاطر این حملات به «جزیره‌ای منزوی» تبدیل شده است.

العالم-فلسطین اشغالی

«آوی اشکنازی» خبرنگار و تحلیلگر نظامی روزنامه معاریو، نسبت به تهدید فزاینده یمنی‌ها علیه رژیم صهیونیستی هشدار داد و تأکید کرد: موشک یمنی که اخیراً در نزدیکی فرودگاه بن گوریون سقوط کرد، صرفاً یک حادثه گذرا نبود، بلکه نشان دهنده موفقیت یمنی‌ها در دستیابی به هدف اعلام شده خود یعنی «تلاش تمام عیار برای منزوی کردن اسرائیل از جهان خارج» بود.

او اظهار داشت: رهگیری کامل حملات موشکی و پهپادی از یمن که در طول یک سال و نیم گذشته افزایش یافته است، غیرممکن شده است.

اشکنازی خاطرنشان کرد: «ساختن دیواری بر فراز آسمان اسرائیل دیگر امکان‌پذیر نیست» و این امر نشان دهنده نقص در توانایی نیروی هوایی و سیستم‌های دفاعی برای مقابله با تهدیدات دوربرد است.

وی افزود: یمنی‌ها به شیوه‌ای بی‌سابقه موفق شده‌اند نمادهای حاکمیت اسرائیل را تضعیف کرده و با به تعطلی کشاندن دریانوردی در تنگه باب المندب و جلوگیری از رسیدن کشتی‌های تجاری به بندر ایلات و حتی کانال سوئز، عملاً اسرائیل را محاصره کنند و در نتیجه، تجارت دریایی به بنادر اسرائیل در دریای مدیترانه را کاهش دهند.

اشکنازی مقاله خود را با این هشدار به پایان رساند که رژیم اسرائیل اکنون تحت محاصره هوایی و دریایی خفه‌کننده‌ای قرار دارد و «دوباره به جزیره‌ای منزوی بازگشته است»، تحولی که نهادهای امنیتی و نظامی پیش‌بینی نکرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم