کمین القسام برای ارتش صهیونیست‌ها در نوار غزه

چهارشنبه 17 ارديبهشت 1404
10:24
کمین القسام برای ارتش صهیونیست‌ها در نوار غزه گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس چند نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را در کمین خود در نوار غزه کشته و زخمی کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از شبکه المنار، گردان های القسام امروز چهارشنبه اعلام کرد: تعدادی از نظامیان صهیونیست در اثر انفجار مین های کارگذاشه شده توسط رزمندگان القسام کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند.

این میدان مین در خیابان العوده در شرق منطقه «فراحین» واقع در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه هنگام عبور یگان نظامیان صهیونیست منفجر شد.

بعد از این انفجار، رزمندگان القسام نظامیان صهیونیست را هدف حملات خمپاره ای قرار دادند.

درپی این انفجار و حملات خمپاره ای، بالگردهای رژیم صهیونیستی برای انتقال کشته و زخمی ها وارد منطقه شدند.

گردان های القسام پیش از این نیز اعلام کرده بود که در یک کمین ترکیبی در منطقه خان یونس یک یگان نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را با خمپاره و سلاح تیربار هدف قرار داده و تعدادی از نظامیان صهیونیست را کشته و زخمی کرده است.

گردان های القسام در پاسخ به حملات و جنایت های رژیم صهیونیستی، همچنین از هدف قرار دادن دو دستگاه تانک و یک بولدوزر نظامی صهیونیستی در شهر خان یونس با راکت «الیاسین۱۰۵» خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است


راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا


ترکیه خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد