خبر فوری:

بقائی در دهلی نو خبر داد:

امضا چند سند همکاری در حوزه‌های اقتصادی، گمرکی و بهداشتی میان ایران و هند

پنج‌شنبه 18 ارديبهشت 1404
10:53
امضا چند سند همکاری در حوزه‌های اقتصادی، گمرکی و بهداشتی میان ایران و هند سخنگوی وزارت امور خارجه در حساب کاربری خود در شبکه ایکس در مورد سفر وزیر امور خارجه به هند نوشت: پیوندهای دوستی ایران و هند ریشه‌های عمیق تاریخی دارد و همین پیوندها بستری محکم برای گسترش مناسبات در راستای منافع متقابل دو ملت است.

العالم - ایران

اسماعیل بقائی در این پست نوشت: دکتر عراقچی وزیر امور خارجه امروز برای بررسی مناسبات دوجانبه ایران و هند و رایزنی درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی در دهلی نو حضور دارد.

وی ادامه داد: دکتر عراقچی و همتای هندی "سوبرامانیام جایشانکار" به صورت مشترک بیستمین نشست کمیسیون مشترک ایران - هند را برگزار می‌کنند و چند سند همکاری هم با هدف ارتقای روابط در حوزه های اقتصادی، گمرکی و بهداشتی امضا خواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به اینکه پیوندهای دوستی ایران و هند ریشه‌های عمیق تاریخی دارد، نوشت: همین پیوندها بستری محکم برای گسترش مناسبات در راستای منافع متقابل دو ملت است. ما مصمم به تقویت تلاش‌ها و هماهنگی برای حفظ و ارتقای صلح، امنیت و ثبات در منطقه و جهان هستیم.

وزیر امور خارجه عصر روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت برای دیدار با مقام‌های عالیرتبه هند و رایزنی در مورد موضوعات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی در راس هیاتی دیپلماتیک عازم دهلی‌نو شد.

در این سفر علاوه بر رایزنی با مقام‌های عالیرتبه هند، در خصوص موضوعات مورد علاقه دو کشور، کمیسیون مشترک اقتصادی ایران-هند نیز به ریاست وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هند برگزار خواهد شد و آخرین وضعیت اجرای توافقنامه‌های اقتصادی دو کشور مورد بررسی و پیگیری قرار خواهد گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم