روایت ان‌بی‌سی از تشدید تنش ترامپ و نتانیاهو

يکشنبه 21 ارديبهشت 1404
16:29
روایت ان‌بی‌سی از تشدید تنش ترامپ و نتانیاهو رسانه آمریکایی ان‌بی‌سی به نقل از مسئولان این کشور گزارش داد که رابطه بین ترامپ و نتانیاهو در هفته‌های اخیر دچار تنش شده است.

العالم ـ‌ آمریکا

بنابر این گزارش، شبکه تلویزیونی آمریکایی ان‌بی‌سی گزارش داد که اختلاف بین دونالد ترامپ رییس حمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد چالش‌های مربوط به غزه و ایران در حال افزایش است.

این گزارش می افزاید: ترامپ در هفته گذشته دو بار علنا اظهاراتی را مطرح کرد که باعث نارضایتی نتانیاهو شد. نتانیاهو از اظهارنظر ترامپ مبنی بر اینکه هنوز تصمیمی درباره اجازه دادن به ایران برای غنی‌سازی اورانیوم نگرفته، ناراحت شده است.

بنابر گزارش ان بی سی، در همین حال «رون درمر» وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در جلسه‌ای با ویتکاف در کاخ سفید نارضایتی نتانیاهو را منتقل کرد.

بر اساس این گزارش، ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای حمله جدید به غزه که با طرح رئیس‌جمهور آمریکا برای بازسازی مغایرت دارد، دچار ناامیدی شده است. ترامپ گفته است که حمله جدید اسرائیل به غزه تلاش بیهوده‌ای است؛ زیرا بازسازی را دشوارتر می‌کند.

مخالفت ترامپ با نتانیاهو درباره حمله به تاسیسات هسته ای ایران

ان بی سی خاطرنشان کرده که واشنگتن بر اسرائیل و حماس فشار می‌آورد تا با آتش‌بس در غزه موافقت کنند. از سوی دیگر نتانیاهو به مدت چند هفته از عدم حمایت ترامپ از حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران دچار ناامیدی شده بود.

این گزارش می افزاید: ترامپ تصمیم گرفته است تا سعی کند به توافقی دست یابد که هدف آن جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای باشد؛ اما اسرائیلی‌ها نگران هر توافقی با ایران هستند. اسرائیل نمی‌خواهد ترامپ توافقی امضا کند که به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم را بدهد. تیم ترامپ به طور منظم با مسئولان اسرائیلی درباره مذاکرات با ایران در حال تماس هستند.

شوک نتانیاهو از اعلام آتش بس ترامپ با انصارالله یمن

این رسانه آمریکایی در ادامه خاطرنشان کرد که نتانیاهو از اعلام ترامپ مبنی بر توقف حمله نظامی به حوثی‌ها (انصارالله یمن) شوکه شد.

از سوی دیگر نتانیاهو امیدوار بود که ترامپ متعهد به پشتیبانی هوایی از عملیات احتمالی اسرائیل علیه تأسیسات هسته‌ای ایران شود.

نتانیاهو زمانی که ترامپ موافقت خود را برای انجام مذاکرات مستقیم با تهران اعلام کرد، شوکه شد.

ان بی سی همچنین در گزارش خود خاطرنشان کرده که نتانیاهو به طور مخفیانه گفته که مذاکرات ترامپ با ایران اتلاف وقت است زیرا تهران به تعهدات خود عمل نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

دست‌کم 17 کشته در حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان


سرلشکر حاتمی: حضور در تشییع رهبر شهید، پیوند ناگسستنی میان ملت و آرمان شهدا را ترسیم کرد


سرنگونی دهها پهپاد اوکراینی بر فراز مناطق مختلف روسیه


افشای معماری دیجیتال جنگ اسرائیل/ پیامدهای انسانی جنگ الگوریتمی در غزه


امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پیشتازی حزب آیزنکوت در نظرسنجی انتخابات رژیم صهیونیستی


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود


حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


کره شمالی توان هسته‌ای خود را تقویت می‌کند


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵