حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی ـ اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

دوشنبه 22 ارديبهشت 1404
08:16
حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی ـ اسرائیلی را آزاد می‌کنیم جنبش حماس شامگاه یکشنبه از تصمیم خود برای آزادی اسیر دو تابعیتی آمریکایی ـ اسرائیلی خبر داد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش خلیل الحیه، رئیس جنبش حماس در غزه، شامگاه دیروز اعلام کرد: طی روزهای گذشته، تماس‌هایی با دولت آمریکا برقرار کردیم.

وی افزود: عیدان الکساندر اسیر اسرائیلی ـ آمریکایی آزاد خواهد شد.

این رهبر حماس تصریح کرد: تماس‌های ما با واشنگتن به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای دستیابی به آتش‌بس، بازگشایی گذرگاه‌ها و فراهم کردن امکان رسیدن کمک‌ها به مردم ما در باریکه غزه صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: ما بر آمادگی خود برای آغاز فوری مذاکرات فشرده و انجام تلاش‌های جدی برای دستیابی به توافق نهایی جهت توقف جنگ تاکید می‌کنیم. برای یک توافق نهایی به منظور توقف جنگ و تبادل اسرا و مدیریت باریکه غزه از سوی یک کمیته حرفه‌ای مستقل آماده هستیم.

در همین حال کانال 12 عبری گزارش داد که استیو ویتکاف فرستاه ویژه ترامپ به خاورمیانه امروز (دوشنبه) در چارچوب توافق برای آزادی عیدان الکساندر، وارد «اسرائیل» خواهد شد.

پیشتر ابو عبیده،‌ سخنگوی گردان‌های عزالدین قسام از حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به محل نگهداری اسیر صهیونیست دارای تابعیت آمریکایی خبر داده بود.

تلاش مجدد برای آزادی الکساندر در حالی صورت می‌گیرد که قرار بود طبق توافقات حماس و آمریکا، این اسیر طی ماه قبل آزاد شود اما رژیم صهیونیستی مانع از توافق شد.

گردان‌های «القسام» شاخه نظامی جنبش حماس یک ویدیو ضبط شده از «عیدان الکساندر» نظامی اسرائیلی دارای تابعیت آمریکایی را منتشر کرده بود.

الکساندر در این ویدیو گفته بود: من هر روز مشاهده می‌کنم که نتانیاهو مانند یک «دیکتاتور» بر اسرائیل تسلط دارد.

وی گفت: چند هفته قبل شنیدم که حماس برای آزادی من آمادگی دارد اما شما با آن مخالفت نموده و من را رها کردید.

عیدان الکساندر افزود: کابینه رژیم صهیونیستی، دولت آمریکا و ارتش، همه به اسرائیلی‌ها دروغ می‌گویند.

وی خطاب به رئیس جمهور ترامپ گفت: من معتقدم که شما می‌توانید من را از اینجا زنده خارج کنید ولی از سوی دیگر به ترامپ می‌گویم چرا قربانی دروغ‌های نتانیاهو شده است.

اسیر اسراییلی ـ آمریکایی همچنین گفت: من هر روز مشاهده می‌کنم که شهروندان اسرائیلی تظاهرات کرده و هر کاری بتوانند انجام می‌دهند اما جهان به آنها اهمیتی نمی‌دهد.

0% ...

آخرین اخبار

مشارکت و سرمایه گذاری در پروژه‌های صنعت نفت، محور مذاکرات تهران و دهلی


بسیج ناوگان ریلی برای انتقال زائران مراسم تشییع شهدای انقلاب


فعال شدن آژیرهای خطر در شمال رام الله


روایتی از چگونگی نصب غول سکوی نفتی ایران در قلب خلیج فارس


فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم: نیروهای مسلح برای تقویت اقتدار و امنیت پایدار آماده هستند


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


ستاره بی‌بدیل ایران؛ رضاییان بهترین بازیکن دیدار با مصر شد


قلعه‌نویی: به تیم ملی‌ کشورم افتخار می‌کنم/ شاید خدا من را آزمایش می‌کند


ایران ۱-۱ مصر/ گل شجاع افساید اعلام شد/ طارمی پنالتی را خراب کرد/ ایران در چه شرایطی صعود می کند؟


افزایش شدید قیمت سوخت ایرلاین آمریکایی را زمین گیر کرد


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان