یحیی سریع: فرودگاه بن‌گوریون را با موشک «ذوالفقار» هدف قرار دادیم

دوشنبه 12 خرداد 1404
23:44
یحیی سریع: فرودگاه بن‌گوریون را با موشک «ذوالفقار» هدف قرار دادیم به گفته سخنگوی نیروهای مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.

یمن ـ العالم

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن شامگاه دوشنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد یگان موشکی ارتش یمن در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، از جمله نسل‌کشی، گرسنگی دادن مردم و هتک حرمت مسجدالاقصی، یک عملیات موشکی علیه فرودگاه بن گوریون در منطقه اشغالی یافا انجام داده است.

در این عملیات، یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.

ارتش یمن تأکید کرد که این حمله منجر به توقف کامل فعالیت‌های فرودگاه و فرار حدود 4 میلیون شهرک‌نشین صهیونیست به پناهگاه‌ها شده است.

در ادامه این بیانیه آمده است که نیروهای مسلح یمن تحولات جنگ در غزه را از نزدیک دنبال می‌کنند و با احترام به ایستادگی و فداکاری مبارزان فلسطینی، به‌ویژه رزمندگان گردان‌های القسام، سرایا القدس و سایر گروه‌های مقاومت، حمایت خود را اعلام می‌کنند.

ارتش یمن با اشاره به اینکه «یمن آزاد، عزیز و مستقل هرگز مردم فلسطین را تنها نخواهد گذاشت حتی اگر تمام دنیا از آن‌ها روی برگرداند»، تأکید کرد که تا توقف تجاوز و رفع کامل محاصره از غزه در کنار مقاومت فلسطین باقی خواهد ماند.

در پایان این بیانیه آمده است: «درود بر جهاد شما، و خفت و رسوایی برای چشم‌های بزدلانی که به خیانت و بی‌عملی تن داده‌اند.»

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم؛ از آغاز ورود هیئت‌های خارجی به تهران برای وداع با پیکر رهبرشهید انقلاب


هیات بلندپایه پاکستان به ریاست شهباز شریف عازم تهران شد


قالیباف: آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ رمضان به هیچ‌یک از اهداف خود نرسیدند


ایران و عراق در روزهای سخت کنار یکدیگر ایستاده‌اند


وداع فرماندهان ارشد نیروهای مسلح با فرمانده شهید کل قوا+فیلم


هزار روز جنگ در غزه؛ آماری که فاجعه را روایت میکند


حزب‌الله برای رهبر شهید، مراسم یادبود برگزار می‌کند


وداع با معمار مقاومت؛ کاروانی که تا کربلا امتداد دارد


تشییع رهبر شهید نمایش وحدت ملی و آینده‌نگری تمدنی ملت ایران است


آیت الله لائینی: تبعیت از ولایت حفظ و تداوم راه شهدا است