وخامت اوضاع انسانی در کردفان سودان

سه شنبه 13 خرداد 1404
18:31
وخامت اوضاع انسانی در کردفان سودان دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) در سودان هشدار داد که عدم دسترسی نیروهای امدادگر به کردفان، جان صدها هزار نفر را به دلیل ناامنی و انسداد در مسیر ارسال کمک‌ها و تدارکات بشردوستانه در معرض خطر قرار می‌دهد.

العالم آفریقا

به گزارش العالم به نقل از پایگاه مصری «الیوم السابع »، بیانیه دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) در سودان‌ اعلام کرد که بدون دسترسی فوری، ایمن و پایدار بشردوستانه، جان صدها هزار نفر در منطقه کردفان همچنان در خطر خواهد بود.

این بیانیه خاطرنشان کرد که درگیری‌ها در کردفان به آوارگی گسترده و قطع دسترسی آوارگان به کمک‌های بشردوستانه منجر شده است. بمباران شدید در هفته‌های اخیر بحران انسانی را تشدید کرده و هزاران غیرنظامی را بدون غذا، آب و مراقبت‌های پزشکی در محاصره قرار داده است.

سازمان ملل متحد از ابتدای امسال تاکنون ۹۵ کامیون حامل بیش از ۳هزار تن کمک به ۳۰۰ هزار نفر در شمال و غرب کردفان ارسال کرده است.

این دفتر تأکید کرد که پس از شروع بارندگی‌ها در ماه ژوئن و احتمال وخامت اوضاع راه‌ها، دسترسی به جوامع آسیب‌پذیر به سرعت در حال کاهش است.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود