عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود

عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود
چهارشنبه 14 خرداد 1404 - 18:42

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد : «با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود اما با هدف نفی سلاح هسته‌ای، توافق ممکن است».

العالم - ایران

به گزارش العالم، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) بار دیگر تاکید کرد که در صورت اصرار آمریکایی‌ها به توقف غنی‌سازی در ایران، توافقی در کار نخواهد بود.

عراقچی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دلیل روشنی وجود دارد که چرا تنها تعداد کمی از کشورها توانایی ساخت سوخت‌ راکتورهای هسته‌ای را به‌دست آورده‌اند. این امر، افزون بر نیاز به منابع مالی قابل توجه و یک نگاه سیاسی راهبردی، مستلزم برخورداری از یک زیرساخت صنعتی نیرومند و یک منظومه فناورانه-دانشگاهی است که توان تولید سرمایه انسانی و دانش فنی مورد نیاز را داشته باشد.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه «ایران برای دستیابی به این توانمندی‌ها، بهایی سنگین پرداخته است»، نوشت: در هیچ شرایطی، ما وطن‌پرستانی که این رؤیا را محقق ساختند، ناامید نخواهیم ساخت.

عراقچی در پایان تاکید کرد: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود؛ با هدف نفی سلاح هسته‌ای، توافق ممکن است.

پربیننده ترین خبرها