پزشکیان: ایران از هر اقدام و کوششی برای ایجاد صلح پایدار میان پاکستان و هند استقبال می‌کند

شنبه 17 خرداد 1404
22:47
پزشکیان: ایران از هر اقدام و کوششی برای ایجاد صلح پایدار میان پاکستان و هند استقبال می‌کند
مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران در گفت وگوی تلفنی با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان تاکید کرد: ایران از هر اقدام و کوششی برای ایجاد صلح پایدار میان پاکستان و هند استقبال می‌کند و می‌تواند نقش میانجی برای این هدف را ایفا کند.

العالم - ایران

پزشکیان در گفت وگوی تلفنی با نخست وزیر پاکستان ضمن تبریک عید قربان و تاکید بر وحدت جهان اسلام، گفت: آئین حج یک نمایش وحدت در جهان اسلام است. مسلمانان خدا، پیامبر (ص) و کتاب و قبله آنها یکی است و عید قربان هم نمادی از سربریدن پلیدی‌ها و زشتی‌ها از دل و نمایش وحدت و انسجام میان تمام مسلمانان است.

رئیس جمهور با اشاره به تنش میان پاکستان و هند، سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران را کمک به رفع تنش و صلح در جهان به خصوص جهان اسلام دانست و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از هر اقدام و کوششی برای ایجاد صلح پایدار میان پاکستان و هند استقبال می‌کند و می‌تواند نقش میانجی برای این هدف را ایفا کند.

پزشکیان در بخش دیگری از این مکالمه ضمن پذیرش دعوت نخست وزیر پاکستان برای سفر به این کشور، یادآور شد: دستورات لازم برای بررسی راه‌های گسترش همکاری‌ها توسط تیم‌ها و کمیسیون‌های مربوطه صادر خواهد شد و امیدوارم در آینده شاهد گسترش روابط میان دو کشور باشیم.

در این دیدار شهباز شریف نخست وزیر پاکستان با تبریک عید قربان به پزشکیان و ملت ایران گفت: ضمن آرزوی سلامتی برای شما و ملت ایران، ‌ پیام تبریک و تحیت مرا به آیت الله خامنه‌ای برسانید.

نخست وزیر پاکستان ضمن تشکر از پزشکیان و ملت ایران بابت پذیرایی گرم از هیات پاکستانی در سفر اخیرشان به ایران اظهار کرد: در سفری که به ایران داشتم در زمینه‌های دفاعی، امنیتی، اقتصادی و سایر زمینه‌ها دیدارها و مذاکرات خوبی داشتیم و این سفر نقطه عطفی در روابط دو جانبه بود و امیدوارم توافق‌های دو کشور در این سفر به سرعت اجرایی شوند.

شهباز شریف با دعوت از رئیس جمهور اسلامی ایران برای سفر به پاکستان خاطرنشان کرد: مایلم از جنابعالی برای سفر به پاکستان در اولین فرصت دعوت کنم و پیشنهاد می‌دهم پیش از سفر شما، مقاماتی از ایران برای بررسی گسترش روابط و تسهیل در اجرایی شدن توافق‌های قبل، زودتر به پاکستان سفر کنند تا بتوانیم در سفر جنابعالی به توافقات دوجانبه خوبی برسیم.

نخست وزیر پاکستان با تشکر از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در تنش میان هند و پاکستان یادآور شد: من در سخنرانی‌های خود همواره از مواضع ایران در تنش میان هند و پاکستان تقدیر کرده‌ام. ما به دنبال گفت‌ وگوهایی با هند برای صلح و برقراری آتش بس هستیم و ضمن تاکید بر خطوط قرمز خود در زمینه‌های مختلف آمادگی این را داریم که با گفت‌ وگو با دولت هند برای رسیدن به صلح پایدار تلاش کنیم و از میانجیگری ایران در این زمینه استقبال می کنیم.

وی تاکید کرد: دولت پاکستان معتقد است که گفت‌ وگو راه حل منازعات است نه جنگ. جنگ منجر به صلح پایدار نخواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود