بازدید اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از راکتور تحقیقاتی تهران

دوشنبه 19 خرداد 1404
13:12
بازدید اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از راکتور تحقیقاتی تهران 
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از راکتور تحقیقاتی تهران (شهید فخری‌زاده) و آزمایشگاه‌های تولید رادیودارو بازدید کردند.

العالم - ایران

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی امروز دوشنبه(۱۹ خردادماه) با حضور در سازمان انرژی اتمی ایران، از راکتور تحقیقاتی تهران (شهید فخری‌زاده) و آزمایشگاه‌های تولید رادیودارو بازدید کردند.

راکتور تحقیقاتی تهران از نوع استخری با قدرت ۵ مگاوات است که در سال ۱۳۴۶ راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفت. این راکتور با داشتن تسهیلات پرتودهی شامل هفت کانال پرتودهی نوترون، دو سیستم پنوماتیک، جایگاه‌های پرتودهی در داخل قلب راکتور امکان انجام تحقیقات پایه در زمینه فیزیک هسته‌ای، واکنش‌های القایی با نوترون، فیزیک نوترون، فیزیک راکتور، تولید رادیوایزوتوپ‌ها و آنالیز مواد به روش فعالسازی نوترون را فراهم می‌سازد.

راکتورهای تحقیقاتی در مقایسه با راکتورهای قدرت دارای طیف وسیع تری از طراحی، ترکیب سوخت و حالت کارکردی هستند. نیاز به انعطاف پذیری بیشتر در استفاده از آنها رویکردهای جامع برای تحلیل ایمنی را لازم می‌کند. مطابق اسناد و مدارک آژانس بین المللی انرژی اتمی، راکتورهای تحقیقاتی هسته‌ای، از نظر میزان خطر به چهار دسته تقسیم می‌شوند که راکتور تحقیقاتی تهران جزء دسته دوم تاسیسات با رتبه خطر متوسط است.

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"