عراقچی: توافقی که استمرار ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، در دسترس است

چهارشنبه 21 خرداد 1404
14:41
عراقچی: توافقی که استمرار ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، در دسترس است وزیر امور خارجه با تأکید بر اینکه توافقی که بتواند استمرار ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، در دسترس است و تصریح کرد: چنین توافقی که برای هر دو طرف نتیجه‌بخش باشد، موکول به ادامه برنامه غنی‌سازی ایران تحت نظارت کامل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، و رفع مؤثر تحریم‌ها است.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در شبکه ایکس با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور ترامپ هنگام ورود به کاخ سفید اعلام کرد که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد؛ نوشت: این موضع در واقع با دکترین خود ما هم‌راستا است و می‌تواند به عنوان پایه‌ی اصلی یک توافق مورد استفاده قرار گیرد.

وزیر امور خارجه افزود: با ازسرگیری مذاکرات در روز یکشنبه، روشن است توافقی که بتواند استمرار ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، در دسترس است، و حتی می‌توان به‌سرعت به آن دست یافت.

عراقچی تاکید کرد: چنین توافقی که برای هر دو طرف نتیجه‌بخش باشد، موکول به ادامه برنامه غنی‌سازی ایران تحت نظارت کامل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و رفع مؤثر تحریم‌ها است.

سخنگوی وزارت امور خارجه روز سه‌شنبه ۲۰ خرداد از تعیین زمان و مکان برگزاری دور بعدی مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا خبر داد. «اسماعیل بقائی» در این باره گفت: با توجه به مشورت‌های صورت‌گرفته، دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا برای روز یکشنبه 25 خرداد در مسقط در حال برنامه‌ریزی است.

0% ...

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: میانجی‌ها پیشنهادهایی برای توقف درگیری‌ها آورده‌اند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد