عمان لغو مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا را اعلام کرد

شنبه 24 خرداد 1404
19:36
عمان لغو مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا را اعلام کرد وزیر خارجه عمان با انتشار پیامی اعلام کرد که مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا که قرار بود یکشنبه در مسقط برگزار شود، لغو شده است.

العالم - آسیا

بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) اظهار داشت: مذاکرات ایران و آمریکا که قرار بود یکشنبه این هفته در مسقط برگزار شود، اکنون برگزار نخواهد شد.

وی افزود: اما دیپلماسی و گفتگو همچنان تنها راه برای صلح پایدار است.

در همین راستا، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، از لغو مذاکرات برنامه‌ریزی‌شده میان ایران و آمریکا در روز یکشنبه در مسقط خبر داد و دلیل این تصمیم را همراهی آمریکا با رژیم صهیونیستی در تجاوز اخیر به خاک ایران عنوان کرد.

بقائی تأکید کرد: «در شرایط فعلی، تمرکز اصلی جمهوری اسلامی ایران مقابله با تجاوز دشمن است. دشمنان دیپلماسی و صلح، جنگی ظالمانه را بر ملت ایران تحمیل کرده‌اند.»

وی با انتقاد از نقش ایالات متحده در حمایت از حمله اخیر اسرائیل به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران گفت: «آمریکا علیرغم ادعاهای خود درباره دیپلماسی، همدست رژیم صهیونیستی در اقدامات تجاوزکارانه علیه ملت ایران بوده است.»

به گفته سخنگوی وزارت خارجه، جمهوری اسلامی ایران معتقد است که تا زمان توقف کامل تجاوزات صهیونیست‌ها، گفت‌وگو با کشوری که از این تجاوزات حمایت می‌کند، معنایی ندارد.

بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم جنایتکار اسراییل به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی از جمله سردار سرلشگر محمد باقری، سردار سرلشگر غلامعلی رشید، سردار سرلشگر حسین سلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی و دکتر فریدونی عباسی دوانی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد


نشست پرتنش کابینه رژیم صهیونیستی برای بررسی توافق آتش‌بس در لبنان


ابراز امیدواری وزیر امور خارجه ترکیه درباره کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


یک شهید و ۱۶ زخمی در حمله ارتش رژیم اسرائیل به جنوب غزه


مقام هندی: بریکس قابلیت ایجاد فرصت‌های جدید دارد