تکذیب اخبار شروط پذیرش توافق آتش بس با رژیم صهیونیستی از سوی حماس

دوشنبه 9 تير 1404
01:12
تکذیب اخبار شروط پذیرش توافق آتش بس با رژیم صهیونیستی از سوی حماس جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی ( حماس) شروط این جنبش برای توافق آتش بس با رژیم صهیونیستی که از سوی برخی رسانه ها منتشر شده است را تکذیب کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

این جنبش در بیانیه ای افزود که شرایط حماس برای پذیرش توافق با رژیم صهیونیستی بر سر تبادل اسرا و آتش‌بس در نوار غزه بی‌اساس و پر از دروغ‌های ساختگی است.

حماس افزود: این اخبار، یک دروغ آشکار است که هیچ ارتباطی با مواضع این جنبش ندارد و ما آن را به طور کامل رد می‌کنیم.

در بیانیه حماس آمده است که هدف این دروغ پراکنی ها، منحرف کردن افکار عمومی از جنایات جنگی رژیم صهیونیستی و تحریک علیه حماس و مقاومت فلسطین و تحریف مواضع ثابت و اعلام‌شده این جنبش است.

حماس تاکید کرد که شرایط این جنبش برای هرگونه توافقی واضح است و به صورت عمومی ارائه می‌شود و نه از طریق منابع ناشناس که در خدمت رژیم اشغالگر اسرائیل هستند.

حماس افزود: وقتی رژیم صهیونیستی قادر به شکستن اراده مردم غزه نیست، کارزارهای هماهنگ رسانه‌ای برای تخریب اراده مردم غزه را آغاز می‌کند.

پیشتر نیز شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داده بود که مقامات آگاه صهیونیستی از خوش‌بینی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در مورد احتمال دستیابی به آتش‌بس در غزه طی هفته آینده متعجب شدند و تأکید کردند که رژیم صهیونیستی از هیچ تغییر یا پیشرفتی که این خوش‌بینی را توجیه کند، مطلع نشده است و هیچ نشانه‌ای از انعطاف‌پذیری در موضع جنبش مقاومت اسلامی (حماس) یا «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای پایان‌دادن جنگ وجود ندارد.

اظهارات ترامپ در حالی مطرح می‌شود که اختلافات بین حماس و رژیم صهیونیستی برای تداوم آتش‌بس جنگ غزه همچنان ادامه دارد.

حماس خلع سلاح غزه را خط قرمز خود می‌داند، در حالی که رژیم صهیونیستی خواستار خلع سلاح کامل، تسلیم حماس و تبعید رهبران آن است.

همچنین اسرائیل می‌خواهد توانایی بازگشت به جنگ را به عنوان ابزاری برای بازدارندگی و نظارت بر اجرای توافقات حفظ کند، ولی حماس خواستار پایان جنگ و خروج نیروهای نظامی اسرائیل از نوار غزه در ازای آزادی اسرا است.

0% ...

آخرین اخبار

اتحادیه اروپا تحریم مقامات صهیونیست را بررسی می‌کند


بلژیک خواستار توافق جامع میان ایران و آمریکا شد


آمریکا درآمدهای نفتی ونزوئلا را مصادره می‌کند


تماس ترامپ و نتانیاهو سرشار از الفاظ رکیک بود


فرانسه: اقدامات اسرائیل در قبال لبنان «اشتباه راهبردی» است


هشدار انصارالله یمن به تل‌آویو درباره نقض آتش‌بس لبنان


وزیر افراطی رژیم صهیونیستی خواستار انحلال تشکیلات خودگردان و الحاق کامل کرانه باختری شد


نشست اضطراری شورای امنیت درباره لبنان؛ معاون گوترش خواستار آتش بس دائمی شد


قالیباف در گفت و گو با بری: در صورت ادامه جنایت ها در لبنان گفت‌وگوها را متوقف می کنیم


هشدار اعضای شورای امنیت درباره حملات اسرائیل به لبنان: درگیری‌ها متوقف و عقب نشینی کنید