ترامپ فرمان اجرایی لغو تحریم‌ها علیه سوریه را امضا کرد

سه شنبه 10 تير 1404
09:04
ترامپ فرمان اجرایی لغو تحریم‌ها علیه سوریه را امضا کرد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دوشنبه شب با امضای یک فرمان اجرایی بسیاری از تحریم‌ها علیه سوریه را لغو کرد.

العالم - سوریه

به گزارش پولیتیکو، این اقدام به پنج فرمان اجرایی روسای جمهوری پیشین آمریکا که تحریم‌هایی را علیه سوریه وضع کرده بود، پایان می‌دهد.

مقام‌های آمریکایی گفتند که فرمان اجرایی ترامپ به دولت دستور می‌دهد که معافیت‌هایی را در مورد صادرات به سوریه و تحریم‌های کنگره علیه آن کشور و سایر مسائل در نظر بگیرند.

در فرمان اجرایی ترامپ آمده است: این فرمان تحریم‌ها علیه سوریه را لغو می‌کند اما تحریم ها علیه بشار اسد، متحدان او، ناقضان حقوق بشر، قاچاقچیان مواد مخدر و افراد مرتبط با فعالیت‌های تسلیحات شیمیایی، داعش و گروه‌های وابسته به آن و گروه‌های نیابتی ایران حفظ می‌شوند.

بر اساس این فرمان، کنترل بر صادرات برخی کالاها کاهش یافته و معافیت‌هایی در زمینه کمک‌های خارجی خاص به سوریه در نظر گرفته می‌شود.

در این دستور اجرایی آمده است که این فرمان به وزیر خارجه آمریکا (مارکو روبیو) دستور می‌دهد که در قرار گرفتن هیات تحریر الشام در فهرست سازمان‌های خارجی و قرار گرفتن احمد الشرع در فهرست تروریست‌های جهانی و حضور سوریه در فهرست حامیان مالی تروریسم بازنگری کند.

این فرمان همچنین مدعی است که ترامپ متعهد به حمایت از ثبات و اتحادیه سوریه و صلح داخلی آن و صلح این کشور با همسایگانش است.

پیشتر ترامپ اعلام کرده بود که ایالات متحده تصمیم گرفته است تحریم‌های اقتصادی اعمال‌شده علیه سوریه را کاهش دهد تا زمینه‌های لازم برای بازسازی زیرساخت‌ها، ارتقاء وضعیت اقتصادی و حمایت از مردم این کشور فراهم شود.

وزارت خزانه‌داری آمریکا چندی پیش با صدور یک مجوز، بخش قابل توجهی از تحریم‌های پیشین علیه سوریه را لغو و اعلام کرد: این تصمیم به منظور تسهیل معاملات تجاری و سرمایه‌گذاری در سوریه اتخاذ شده است.

بر اساس این مجوز جدید، کلیه معاملات ممنوعه تحت مقررات تحریم‌های سوریه (به استثنای اشخاص و نهادهای تحریم‌ شده) مجاز شمرده می‌شوند.

همچنین با صدور این مجوز، انجام تراکنش‌های مالی با دولت سوریه، بانک مرکزی این کشور، شرکت‌های دولتی بزرگ و برخی نهادهای مالی و رسانه‌ای نیز از این پس امکان‌پذیر خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید


ایران؛ تدارکات گسترده برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، با دل‌هایی آکنده از اندوه و وفاداری


مدودف در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


پیام آیت الله اختری به مناسبت مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی/ همه با هم برای برافراشته نگهداشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران


فرمانده کل ارتش: ملت ایران تسلیم شدنی نیست


تیم کشتی فرنگی جوانان ایران قهرمان آسیا شد


بررسی تمهیدات برگزاری آیین تشییع پیکر مطهر قائد شهید


اطلاعیه شماره ۲ قرارگاه برگزاری آیین وداع با قائد شهید امت 


سخنگوی ارتش: مراقبت دریایی با شدت بیشتری در جریان است


آماده‌باش ۱۴ ایستگاه راهنمای زائر و گمشدگان در قم برای مراسم تشییع رهبر شهید


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید