نشانه هایی از توافق آتش‌بس در غزه

پنج‌شنبه 12 تير 1404
08:52
نشانه هایی از توافق آتش‌بس در غزه مذاکرات آتش بس در نوار غزه وارد مرحله جدیدی شده است و میانجی آمریکایی از پیشنهاد جدیدی برای آتش بس ۶۰ روزه در نوار غزه خبر داده است.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش الشرق الاوسط، بیانیه ایالات متحده که توسط دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ارائه شد، برای اولین بار شامل تأکید بر مبحث درخواست حماس برای پایان دادن به جنگ و درخواست از این جنبش برای پذیرش این پیشنهاد در باره آتش‌بس بود.

یک کارشناس و منبع رسمی در جنبش حماس، در گفتگو با الشرق الاوسط، این بیانیه را به عنوان نشانه جدیدی از احتمال انعقاد توافق در صورت وجود فشار واقعی ایالات متحده بر اسرائیل می‌داند.

حماس روز چهارشنبه در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: «برادران میانجی تلاش‌های فشرده‌ای را برای پر کردن شکاف بین طرفین، دستیابی به یک توافق و چارچوبی برای آغاز دور جدی مذاکرات انجام دادند.»

حماس تأکید کرد که با احساس مسئولیت بالا، در حال انجام رایزنی‌های ملی برای بحث در مورد پیشنهادهایی است که از میانجی‌ها دریافت کرده‌ و این اقدام با هدف دستیابی به توافقی که پایان تجاوز، عقب‌نشینی و کمک فوری به مردم ما در نوار غزه را تضمین کند، صورت می‌گیرد.»

مقام ارشد حماس روز چهارشنبه به الشرق الاوسط گفت که پیشنهادی روی میز مذاکره است. این پیشنهاد شامل چارچوب قبلی ارائه شده توسط «استیو ویتکوف» فرستاده ایالات متحده، با اصلاحاتی است که توسط میانجی قطری ارائه شده است. این پیشنهاد شامل آتش‌بس ۶۰ روزه است که طی آن توافقی برای پایان کامل جنگ حاصل خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است