مجری مشهور آمریکایی: هدفم از مصاحبه با پزشکیان شناخت بهتری از ایران است+ ویدیو

يکشنبه 15 تير 1404
20:00
مجری مشهور آمریکایی: هدفم از مصاحبه با پزشکیان شناخت بهتری از ایران است+ ویدیو  تاکر کارلسون، مجری سرشناس آمریکایی و چهره نزدیک به دونالد ترامپ گفت که به خاطر مصاحبه با رییس جمهور ایران مورد انتقاد قرار خواهدگرفت اما هدف آنها این است که درک بهتری از ایران پیدا کنند.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

تاکر کارلسون، مجری سرشناس آمریکایی و چهره نزدیک به دونالد ترامپ، از انجام گفت‌وگو با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، خبر داد. این مصاحبه که به صورت از راه دور و با مترجم انجام شده، قرار است به زودی منتشر شود.

مجری سابق فاکس نیوز و از چهره‌های رسانه‌ای راست‌گرای آمریکا روز شنبه به وقت محلی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس (توئیتر سابق) خبر گفت وگو با رئیس‌جمهور ایران را اعلام کرد.

کارلسون به محافظه‌کاران حزب جمهوری‌خواه نزدیک است و در ماه‌های اخیر از مخالفان حمله آمریکا به ایران بوده و بعد از جنگ ۱۲ روزه نیز از مشارکت واشنگتن در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران انتقاد کرد.

کارلسون با انتشار ویدئویی در شبکه ایکس افزود که مصاحبه با رئیس جمهوری ایران از راه دور و به واسطه مترجم انجام شده است. این مجری مشهور آمریکایی مدعی شد احتمالا نمی‌توان همه پاسخ‌ها را باور کرد اما مخاطبان خودشان باید تصمیم بگیرند که باور کنند یا نه.
مصاحبهاو همچنین ادعا کرد از رئیس جمهوری ایران سوالاتی را که می دانسته پاسخ صادقانه ای ندارند، نپرسیده است، سوالاتی مانند اینکه آیا برنامه هسته ای ایران به طور کامل نابود شده است یا نه؟

این مجری مشهور آمریکایی گفت که به خاطر این مصاحبه مورد انتقاد قرار می گیرند اما هدف آنها این است که درک بهتری از ایران پیدا کنند، کشوری که ۱۰ روز پیش، آمریکا با آن در جنگ بوده است.

کارلسون همچینن افزود: برای سومین بار از بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل دعوت به مصاحبه کرده و امیدوار است او با این درخواست موافقت کند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند