وزیر خارجه ایران در دیدار با همتای عربستانی تاکید کرد:

مسئولیت مشترک کشورهای منطقه برای مقابله با جنگ افزوری رژیم صهیونیستی

چهارشنبه 18 تير 1404
09:41
مسئولیت مشترک کشورهای منطقه برای مقابله با جنگ افزوری رژیم صهیونیستی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به موضع واحد کشورهای منطقه و اسلامی در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، مسئولیت مشترک کشورهای منطقه برای مقابله با تهدید ناشی از سیطره‌طلبی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی را خاطرنشان کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سید عباس عراقچی در دیدار با امیر فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان سعودی، در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای گفتگو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار که عصر روز سه‌شنبه در جده انجام شد، ضمن تشکر از میزبانی بسیار خوب حج امسال از سوی دولت عربستان و مساعدت ارزشمند این کشور در روند بازگشت حجاج ایرانی متعاقب مشکلات ایجاد شده بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران، بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای تقویت روابط با عربستان در همه عرصه‌های مورد علاقه طرفین تاکید کرد.

عراقچی با اشاره به موضع واحد کشورهای منطقه و اسلامی در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، مسئولیت مشترک کشورهای منطقه برای مقابله با تهدید ناشی از سیطره‌طلبی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی را خاطرنشان کرد.

عراقچی همچنین با محکوم‌کردن شدید تداوم کشتار و نسل‌کشی مردم فلسطین، ادامه اشغال سرزمین‌های اسلامی و حملات مستمر رژیم صهیونیستی علیه لبنان و سوریه در سایه سکوت و بی‌عملی شورای امنیت سازمان ملل، این وضعیت را عامل اصلی گسترش ناامنی در منطقه خواند و مسئولیت حامیان و توجیه‌گران رژیم آپارتاید صهیونیستی در جنایات ارتکابی این رژیم را محرز دانست.

وزیر امور خارجه عربستان سعودی با اشاره به موضع اصولی این کشور و سایر کشورهای منطقه در محکومیت تجاوز و نقض تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران، بر اهمیت تلاش بیش از پیش برای جلوگیری از تشدید اوضاع تاکید و آمادگی عربستان را برای هرگونه مساعدت در این مسیر اعلام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه