خودکشی یک نظامی اسرائیلی دیگر پس از بازگشت از غزه

پنج‌شنبه 19 تير 1404
10:37
خودکشی یک نظامی اسرائیلی دیگر پس از بازگشت از غزه صبح امروز پنجشنبه، روزنامه هاآرتص از خودکشی یک نظامی اسرائیلی دیگر، پس از بازگشت از غزه، در پایگاه «سدی تیمان»، خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه هاآرتص گزارش داد که یک نظامی دیگر اسرائیلی به رغم خلع سلاح، با شلیک گلوله به زندگی خود پایان داد. این حادثه پس از آن روی داد که سرباز مذکور توسط پلیس تحقیقات نظامی مورد بازجویی قرار گرفت.

بنا بر این گزارش، این سرباز از نوار غزه برای شرکت در یک دوره آموزشی خارج شده بود و بازجویان پلیس نظامی منتظر او بودند تا درباره یک پرونده قبلی از او بازجویی کنند.

هاآرتص نوشت که فرماندهان این سرباز پس از پایان تحقیق، سلاح وی را از او گرفتند. اما چند ساعت بعد، او با سلاح یکی از دوستانش به زندگی خود پایان داد.

به این ترتیب برغم اجرای سیاست سخت‌گیرانه برای سانسور تلفات ارتش اشغالگر، شمار نظامیان صهیونیستی که از زمان آغاز جنگ غزه به دلیل عوارض روانی ناشی از جنگ خودکشی کرده‌اند به اعلام رسانه‌های اسرائیلی به 45 نفر رسید.

این حادثه در کمتر از 48 ساعت پس از خودکشی یک نظامی اسرائیلی دیگر بازگشته از جنگ غزه به نام «لیل شوهام» صورت می‌گیرد.

روزنامه اسرائیل هیوم، دوشنبه پیش نیز از خودکشی یک نظامی دیگر به نام دانیل ادری پس از بازگشت از جنگ غزه خبر داده بود. دلیل این خودکشی‌ها، اغلب ابتلا به اختلالات روانی پس از سانحه (PTSD) اعلام می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

یمن چگونه با استراتژی «مجاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟


ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک