لاپید: ایجاد «شهر بشردوستانه» در غزه عملی نخواهد شد

دوشنبه 23 تير 1404
18:29
لاپید: ایجاد «شهر بشردوستانه» در غزه عملی نخواهد شد
رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با بیان اینکه مردم این رژیم خواهان پایان جنگ غزه هستند، تاکید کرد: ایجاد «شهر بشردوستانه» در غزه یک ایده دیوانه‌وار است و عملی نخواهد شد.

العالم - فلسطین اشغالی

یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ایجاد شهر بشردوستانه در غزه یک ایده دیوانه‌وار است و محقق نخواهد شد.

لاپید همچنین گفت: آقای نخست وزیر، تنها افرادی که به مهندسی وضعیت کنونی می‌پردازند، همان کسانی هستند که در دفتر شما کار می‌کنند، اگر آنها به شما حقیقت را می‌گفتند، یقیناً این را گفته بودند که مردم اسرائیل خواهان پایان این جنگ و بازگشت اسیران هستند.

وی افزود: مردم اسرائیل می‌دانند که این جنگ راه به جایی نخواهد برد. مردم اسرائیل درک می‌کنند که ما با این روش حماس را از بین نخواهیم برد، چرا که مردم از واقعیت به دور نیستند.

لاپید گفت که مردم با افرادی که از خدمت نظامی ذخیره در غزه باز می‌گردند، دیدار می‌کنند و آنها کاملاً می‌دانند که در غزه چه می‌گذرد و می‌دانند که این روش درست نیست.

وی افزود: تنها مهندسی آگاهی بخش که در غزه وجود دارد همان کاری‌ است که سربازان مهندسی رزمی انجام می‌دهند که با تعداد هولناکی در آنجا کشته می‌شوند.

لاپید تصریح کرد: مردم اسرائیل می‌دانند که اگر ما یک قدرت جایگزین را به غزه نبریم، حماس باقی خواهد ماند و مردم می‌دانند که اگر هدف سیاسی برای جنگ وجود نداشته باشد، این جنگ تا بی‌نهایت ادامه خواهد یافت. جسدی دیگر به اسارت گرفته خواهد شد و فروپاشی سیاسی، امنیتی و اقتصادی دیگری رقم می‌خورد.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: به همین دلیل مردم به خودشان می‌گویند اگر این جنگ بی‌فایده است باید دست کم اسیرانمان را بازگردانیم و به مرزها بازگردیم و به بازآرایی خود بپردازیم و تصمیم بگیریم که بعد از آن چه کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است