گزارش العالم از تاثیر محاصره شدید غزه بر مادران شیرده

گزارش العالم از تاثیر محاصره شدید غزه بر مادران شیرده
پنج‌شنبه 26 تير 1404 - 09:25

نوزادان نارس و تازه متولد شده به دلیل کمبود منابع و محاصره تحمیلی بر نوار غزه که مانع از ورود غذای لازم و شیر خشک می‌شود، در معرض خطر واقعی هستند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش باسل خیر الدین خبرنگار شبکه خبری العالم از نوار غزه، محاصره شدید غزه به نوزادان نارس آسیب می‌رساند، نوزادانی که اکنون به دلیل کمبود شدید شیر خشک، لوازم و تجهیزات پزشکی و کمبود سوخت برای دستگاه‌های انکوباتور در معرض خطر هستند.

دکتر زیاد المصری متخصص اطفال در بیمارستان الحلو به خبرنگار العالم گفت: جنین‌ها و نوزادان کاملاً به برق وابسته هستند زیرا تمام تجهیزات متصل به دستگاه‌های تنفس مصنوعی و دستگاه‌های مراقبتی صرفاً با برق کار می‌کنند. ما بارها سعی کرده‌ایم که برق آنها را از راهکارهای جایگزین تامین کنیم، اما همه تلاش‌ها شکست خورده است. بنابراین، قطع و وصل برق تهدیدی مستقیم برای کودکان است.

وی افزود: ما شاهد کاهش وزن قابل توجه کودکان به دلیل سوء تغذیه مادران بوده‌ایم که بر جنین و کودکان تأثیر می‌گذارد. همه اینها نتیجه جنگ مداوم، تخریب ساختمان‌های بیمارستان و ورود ناکافی غذا و دارو و تجهیزات پزشکی به نوار غزه است.

به گزارش خبرنگار العالم، سوء تغذیه شدید در میان مادران شیرده، به ویژه با توجه به کمبود مواد مغذی ضروری در بحبوحه محاصره مداوم و کمبود کمک، چالش بزرگی را ایجاد کرده است.

پربیننده ترین خبرها