سازمان ملل خواستار تحقیقات فوری درخصوص شرایط بحرانی سویدا شد

جمعه 27 تير 1404
17:06
سازمان ملل خواستار تحقیقات فوری درخصوص شرایط بحرانی سویدا شد
فولکر ترک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، پس از درگیری‌ها در سویدا که به کشته شدن صدها نفر منجر شد، خواستار آغاز تحقیقاتی سریع و شفاف شد.

العالم _ سوریه

ترک گفت: «این حمام خون و درگیری باید پایان یابد، حفاظت از مردم باید اولویت اصلی باشد.» او از دولت موقت سوریه خواست مسئولان این قتل عام را به دست عدالت بسپارد و فوراً برای جلوگیری از تکرار حوادث مشابه اقدام کند.

شایان ذکر است که در شهر سویدا، که اکثریت جمعیت آن را دروزی‌ها تشکیل می‌دهند، با فتنه انگیزی رژیم صهیونیستی و حملات نیروهای دولتی دمشق وضعیت انسانی وخیمی پدید آمده است. صدها نفر جان باختند، غیرنظامیان اعدام شدند، خانه‌ها ویران گشتند و شکنجه‌های وحشتناکی صورت گرفته است.

دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد اعلام کرد که نزدیک به ۲۰۰۰ خانواده به دلیل درگیری‌ها آواره شده‌اند.

فولکر ترک همچنین نسبت به مرگ غیرنظامیان بر اثر حملات هوایی اسرائیل ابراز نگرانی کرد و گفت: «اقداماتی مانند حمله روز چهارشنبه به دمشق خطری بزرگ برای غیرنظامیان است. این حملات باید متوقف شوند.»

این مقام سازمان ملل متحد اظهار داشت که مردم سوریه به خشونت، تلافی‌جویی و انتقام نیاز ندارند، بلکه به امنیت و عدالت نیازمندند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند