نیویورک تایمز: حملات اخیر نشان دهنده تردید در راهبرد اسرائیل در قبال سوریه است

جمعه 27 تير 1404
21:35
نیویورک تایمز: حملات اخیر نشان دهنده تردید در راهبرد اسرائیل در قبال سوریه است یک روزنامه آمریکایی نوشت که رژیم صهیونیستی هفته‌هاست با دولت انتقالی سوریه درباره نوعی توافق دیپلماتیک گفتگو می‌کند اما حملات اخیر آن به دمشق نشان‌دهنده تردید در استراتژی کلی تل‌آویو و تعارض میان ابزار نظامی و سیاسی است.

العالم _ فلسطین اشغالی

نیویورک تایمز با اشاره به دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به سوریه نوشت که اسرائیل هفته‌هاست از طریق کانال‌های غیررسمی با دولت انتقالی سوریه صحبت می‌کند تا به نوعی به توافق دیپلماتیک برسد اما حملات اخیر به دمشق نشان‌دهنده تردید در استراتژی کلی اسرائیل و تعارض میان ابزار نظامی و سیاسی است.

به نوشته این روزنامه، محور اصلی گفت‌وگوها به اختلافات دیرینه درباره مناطق اشغالی جنگ 1967 بازمی‌گردد، اما امیدهای شکل‌گرفته در رسانه‌های اسرائیلی درباره توافق عدم تجاوز یا حتی صلح، با موج جدید حملات هوایی اسرائیل به زیرساخت‌های دولتی سوریه رنگ باخته است.

بنا بر این گزارش، دکترین جدید اسرائیل ظاهراً بر پیش‌دستی نظامی برای حذف تهدیدها پیش از شکل‌گیری‌شان تکیه دارد، حتی اگر به قیمت تضعیف روندهای دیپلماتیک تمام شود.

نیویورک تایمز با اشاره به تحولات اخیر میدانی در منطقه جنوب سوریه، نوشت: جنگ‌افزارهای سوریه که بخش زیادی از آن در پی جنگ داخلی و حملات اسرائیل از بین رفته‌اند، این هفته بار دیگر وارد جنوب سوریه شدند تا با درگیری‌های قومی میان عشایر عرب و اقلیت دروزی مقابله کنند. اسرائیل، این تحرکات را به‌عنوان تهدید امنیتی بالقوه تلقی کرد و از سوی دیگر با نارضایتی شدید دروزی‌های ساکن اسرائیل روبرو شد.

به نوشته این روزنامه، با آن‌که دروزی‌ها در جامعه رژیم صهیونیستی جایگاه ویژه‌ای دارند – از خدمت در ارتش تا حضور در سطوح فرماندهی – اما تصویب قانون موسوم به «دولت یهود» در سال 2018 به احساس تبعیض میان این دسته دامن زد. در این شرایط، حمایت تل‌آویو از دروزی‌ها در برابر سوریه، نه فقط جنبه امنیتی بلکه بُعد سیاسی و نمادین نیز یافته است.

بنا بر این گزارش، با این حال، بسیاری از شخصیت‌های دروزی، از جمله رفیق حلابی، شهردار دالیات الکرمل، نسبت به تداوم حضور نظامی اسرائیل در سوریه تردید دارند و می‌گویند تل‌آویو در نوعی دوگانگی گیر کرده است؛ از یک‌سو می‌خواهد مداخله کند و از سوی دیگر، از فرو رفتن در بحران سوریه پرهیز دارد.

در انتهای این گزارش آمده است: در مجموع، سیاست اسرائیل در قبال سوریه این روزها ترکیبی از تلاش برای توافق دیپلماتیک، حمایت از متحدان قومی دروزی و بهره‌گیری پیش‌دستانه از قدرت نظامی است. اما مشخص نیست آیا این توازن شکننده می‌تواند به توافقی پایدار منجر شود یا برعکس، بر پیچیدگی‌های ژئوپولیتیک منطقه و شکاف‌های داخلی اسرائیل خواهد افزود.

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه ها و مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


سپاه پاسداران: یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد


احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه


هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد