هیأت مذاکره کننده رژیم صهیونیستی هفته آینده به قطر می‌رود

شنبه 28 تير 1404
17:16
هیأت مذاکره کننده رژیم صهیونیستی هفته آینده به قطر می‌رود
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» امروز خبر داد که رژیم صهیونیستی در نظر دارد در صورت سفر هفته آینده «استیو ویتکاف»، نماینده ویژه کاخ سفید در امور خاورمیانه به قطر، یک هیأت مذاکره‌کننده ارشد اسرائیلی را برای پیگیری مذاکرات آتش‌بس جنگ غزه اعزام کند. وزیر امور راهبردی، رئیس موساد، رئیس شورای امنیت داخلی و همچنین جانشین رئیس شاباک رژیم صهیونیستی در این هیأت حضور دارند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش «یدیعوت آحارنوت»، در حالی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا بامداد امروز (شنبه) در دیدار با قانونگذاران کاخ سفید مدعی شد که به زودی ۱۰ اسیر اسرائیلی از نوار غزه آزاد خواهند شد، یک منبع آگاه سیاسی خبر داد که رژیم صهیونیستی در حال بررسی اعزام یک تیم مذاکره‌کننده ارشد اسرائیلی به دوحه، پایتخت قطر است.

به گفته این منبع آگاه، در صورتی که «استیو ویتکاف»، نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه برای پیگیری روند مذاکرات آتش‌بس جنگ غزه در هفته جاری به قطر سفر کند، هیأت مذاکره‌کننده ارشد رژیم صهیونیستی نیز به دوحه اعزام خواهد شد.

این منبع آگاه سیاسی گفت: هویت اعضای هیأت ارشد در حال حاضر مشخص نیست، اما این احتمال وجود دارد که این تیم متشکل از «ران درمر»، وزیر امور راهبردی، «داوید بارنع»، رئیس سرویس اطلاعات خارجی موساد، «صاخی هنگبی»، رئیس شورای امنیت داخلی و همچنین جانشین داوید زینی رئیس سرویس امنیت داخلی (شاباک) رژیم صهیونیستی باشند.

بر اساس ادعای این منبع آگاه، مذاکرات بین رژیم صهیونیستی و حماس در دور جدید حدود دو هفته است که با حضور تیم مذاکره کننده اسرائیلی آغاز شده و اسرائیل نسبت به توافق با حماس انعطاف بیشتری نشان داده است اما موضوعات مهمی مانند کمک‌های بشردوستانه، استقرار نیروهای نظامی اسرائیل در نوار غزه و نحوه انجام مذاکرات در طول آتش‌بس ۶۰ روزه از مهم‌ترین نقاط اختلاف هستند که حماس از پذیرش توافق امتناع می‌کند.

همچنین، این منبع افزود: هنوز آمریکا تصمیمی در مورد تاریخ سفر ویتکاف به قطر نگرفته است و ما نیز هنوز وارد بحثی در مورد هویت اسرا که آزاد خواهند شد، نشده‌ایم.

در همین ارتباط، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه گذشته (۲۵ تیر) گزارش داد فضای مذاکرات دوحه مثبت ارزیابی می‌شود و این رژیم به میانجی‌ها اعلام کرده است که ارتش اسرائیل به صورت گسترده از محور «موراگ» عقب‌نشینی خواهد کرد.

با این حال، در حالی ارتش رژیم صهیونیستی نسبت به عقب‌نشینی گسترده از محور موراگ خبر می‌دهد که صهیونیست‌ها با تداوم اشغالگری در «خان یونس»، محور جدیدی به‌نام «مگن عوز» را در این استان ایجاد کرده‌اند که این شهر را به دو قسمت تقسیم می‌کند. آنها قصد دارند از این محور برای ایجاد منطقه به‌اصطلاح «شهر بشردوستانه» استفاده کنند که بر اساس آن صدها هزار فلسطینی با اخراج از شمال غزه در آن اسکان داده خواهند شد.

علاوه بر این، ‌ شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی بامداد امروز به نقل از دو منبع آگاه افشا کرد که رژیم صهیونیستی برای اخراج مردم غزه به کشورهای ثالث در حال مذاکره با کشورهای لیبی، اندونزی و اتیوپی است.

در همین ارتباط، «داوید بارنع»، رئیس موساد این هفته برای گفت‌وگو در مورد برنامه‌های رژیم صهیونیستی برای اخراج فلسطینی‌ها از نوار غزه به آمریکا سفر کرده و دست به دامن ایالات متحده شده است که به این کشورها مشوق‌هایی برای جذب فلسطینی‌ها از غزه بدهد.

این اقدام رژیم صهیونیستی در حالی صورت می‌گیرد که حقوق‌دانان در ایالات متحده و فلسطین اشغالی هشدار داده‌اند که اخراج مردم فلسطین یک جنایت جنگی تلقی خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار آزادی فوری دو فعال ناوگان الصمود شد


16 عملیات حزب‌الله علیه اشغالگران


حماس: حملات اسرائیل نقض آشکار توافق شرم‌الشیخ و تداوم نسل‌کشی است


مخالفت عربستان با کمک به آمریکا در «پروژه آزادی»


تولید بی‌وقفه نفت ایران در خارگ وسط ماجراجویی‌های ترامپ


جوانی: پایان جنگ روزی‌است که دشمن جرات تعرض به ایران نداشته باشد


ترامپ: برای توافق با ایران ضرب‌الاجل نداریم


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ادعای ترور فرمانده یگان رضوان حزب الله


شهادت عزام الحیه فرزند خلیل الحیه از رهبران حماس


دزدی دریایی جدید آمریکا با ادعای نقض محاصره ایران


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز