اعتراف لیبرمن به انزوای رژیم صهیونیستی در جهان

يکشنبه 29 تير 1404
09:47
اعتراف لیبرمن به انزوای رژیم صهیونیستی در جهان آویگدور لیبرمن وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی در اظهاراتی به انزوای اسرائیل و کابینه بنیامین نتانیاهو در جهان اعتراف کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش شبکه الجزیره، لیبرمن با تاکید براینکه (رژیم) اسرائیل باید جایگاه خود را در جهان بازیابد، گفت که جنگ در غزه ما را به عده‌ای طرد شده در جهان تبدیل کرد.

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی افزود که ما برای پیروزی بر حماس باید همه اسیرانمان را در یک مرحله از نوار غزه بازگردانیم.

وی گفت که اگر کسی این کار را انجام ندهد، مشخص است که نه می‌خواهد اسیران را آزاد کند و نه می‌خواهد به جنگ پایان دهد.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت پیش تر در گزارشی از امکان دستیابی به آتش بس در نوار غزه تا دو هفته آینده خبر داد.

این روزنامه صهیونیستی در این گزارش به نقل از مقامات رژیم صهیونیستی نوشت: دستیابی به آتش‌بس تا دو هفته آینده امکان پذیر است و همه در انتظار ورود استیو ویتکاف به دوحه در چند روز آینده هستند.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

براساس آخرین بیانیه وزارت بهداشت فلسطین، مجموع آمار قربانیان از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه در تاریخ هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۸ هزار و ۷۶۵ شهید و ۱۴۰ هزار و ۴۸۵ مجروح رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است