اعتراف لیبرمن به خسارت چشمگیر حملات موشکی ایران به اسرائیل

يکشنبه 29 تير 1404
16:07
اعتراف لیبرمن به خسارت چشمگیر حملات موشکی ایران به اسرائیل وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی با اعتراف به قدرت موشکی ایران گفت: آنچه مرا بیشتر از هر چیز نگران می‌کند،، موشک‌های بالستیک آنهاست. دیدید که وقتی تنها ۲۶ موشک در داخل اسرائیل فرود آمد، چه خسارتی برجا گذاشت.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش تایمزآواسرائیل، آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی با اشاره به توان موشکی ایران، درباره حمله پیش‌دستانه تهران به تل‌آویو هشدار داد و اذعان کرد که تهران تنها با ۲۶ موشک خسارت چشمگیری به اسرائیل وارد کرده است.

لیبرمن مدعی شد که پس از جنگ ۱۲ روزه بین اسرائیل و ایران، حالا تهران «وسواس» انتقام دارد. وی بار دیگر با تکرار تهدیدهای رژیم صهیونیستی، مدعی شد که تل‌آویو در مقطعی مجبور به حمله دوباره به ایران خواهد شد.

وی با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه تاسیسات هسته‌ای ایران، مدعی شد: می‌توانم آنچه ارزیابی‌های اطلاعاتی و مقامات درباره توانمندی هسته‌ای ایران گفته‌اند را بگویم؛ همه آنها درباره بازسازی برنامه هسته‌ای ایران ظرف یک تا دو سال صحبت می‌کنند.

به ادعای وی، در حال حاضر عمده نگرانی اسرائیل این است که هم‌اکنون فکر و ذکر ایران انتقام است و در چنین شرایطی، حمله دوباره و پیش‌دستانه به سود اسرائیل است!

وی با این ادعا که این‌بار خواسته ایران این است که ضربه اول را بزند، گفت که «تلاش تهران برای احیای برنامه هسته‌ایش، فرضیه نیست.»

لیبرمن اضافه کرد: و آنچه مرا بیشتر از هر چیز نگران می‌کند،، موشک‌های بالستیک آنهاست. دیدید که وقتی تنها ۲۶ موشک در داخل اسرائیل فرود آمد، چه خسارتی برجا گذاشت؛ حالا تصور کنید که به‌جای ۲۶ موشک، ۲۶۰ موشک بود؛ چه چیزی از اسرائیل باقی می‌ماند!

در همین حال امیر دریادار «محمود موسوی» معاون عملیات ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گویی با اشاره به دستاورد‌های نیرو‌های مسلح و ارتش جمهوری اسلامی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، اظهار داشت: در این جنگ تحمیلی، اولین اقدامات دشمن صهیونیستی علیه سامانه‌های راداری و پدافندی کشور بود که همرزمان ما در نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شبانه‌روز پای سامانه‌ها بودند و به مقابله با دشمن پرداختند.

معاون عملیات ارتش به توانمندی پدافند هوایی در تأمین امنیت آسمان کشور اشاره و عنوان کرد: دشمن صهیونیستی به دنبال از بین بردن توان پدافندی ایران بود و بخشی از سامانه‌های پدافندی ما در این جنگ آسیب دیدند؛ اما با تلاش همرزمانم سامانه‌های آسیب‌دیده جایگزین و در محل‌های از پیش تعیین‌شده مستقر شدند.

وی ادامه داد: ما توانستیم با بهره‌گیری از سامانه‌های موجود و جایگزینی سامانه‌های جدید، فضای کشور را پوشش دهیم و امنیت حریم هوایی ایران عزیز را تأمین کنیم؛ بنابراین دشمن با وجود تلاش‌های مذبوحانه‌اش نتوانست به اهداف خود برسد.

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی