گزارش متفاوت العالم از استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح گرسنگی در غزه/ خبرنگاری که دوربینش را با آرد معاوضه می کند

يکشنبه 29 تير 1404
22:03
گرسنگی در غزه بیداد می‌کند. شکم‌های خالی و بدن‌های نحیف در حسرت یک قرص نان برای خوردن هستند. بازارها خالی، مغازه‌ها تعطیل هستند و مردم غزه روزها است که بدون غذا به سر می‌برند.

العالم فلسطین

خبرنگار العالم در غزه این بار در گزارشی متفاوت به جای تهیه گزارش از مردم، سوژه اش همکاران رسانه ای خویش و خبرنگاران رسانه ها در غزه هستند که آنان نیز همانند فلسطیینان غزه در شرایط سخت استفاده رژیم صهیونیستی از گرسنگی به عنوان سلاح قرار دارند.

در گزارش العالم آمده است: خبرنگاران غزه نیز از این قاعده مستثنی نیستند و بسیاری از آنان مجبور شده اند برای تهیه نان، وسایل خبرنگاری خود را بفروشند.

خبرنگاران و اصحاب رسانه ها در غزه، به همین دلیل تحصنی اعتراض آمیز علیه سیاست ضد انسانی رژیم صهیونیستی در زمینه گرسنه نگه داشتن اهالی غزه برگزار کردند.

در همین زمینه بشیر ابوالشعر خبرنگار غزه ای به العالم گفت: وقتی کسی که دوربین در دست دارد گرسنه است یا شهید می شود، دوربین چه فایده‌ای دارد؟ ما به طور سیستماتیک در حال نابود شدن هستیم. گرسنه‌ایم. دیگر غذایی برای خوردن وجود ندارد تا بتوانیم کار کنیم.

وی افزود: ما درد می‌کشیم، گرسنه‌ایم. انتظار نداشتیم روزی فرا برسد که برخی وسایل خبرنگاری خود را برای رفع گرسنگی فرزندانمان با یک گونی آرد معاوضه کنیم.

خبرنگاری دیگر گفت: دیگر نمی‌توان صبر کرد. هر روز گرسنه ایم. تعدادمان هر روز کمتر می‌شود. هر روز عزیزانمان را از دست می‌دهیم. خیلی رنج می‌بریم. به خاطر پوشش خبری بیشتر خسته می شویم اما غذا گیرمان نمی‌آید. حتی یک لقمه نان برای خوردن وجود ندارد، هیچ غذایی در بازار نیست.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین ماهواره راداری ایران آماده رونمایی


ایران و روسیه در آستانه اتصال کامل شبکه‌های بانکی


همزمان با جام جهانی ۲۰۲۶ اعلام شد: شهادت بیش از ۱۰۰۰ ورزشکار فلسطینی در جریان تجاوز اشغالگران صهیونیست


گروه هفت در بیانیه ای از توافق ایران و آمریکا حمایت کرد / اعلام مواضع درباره لبنان و غزه


ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: دولت آمریکا متن تفاهمنامه با ایران به اطلاع تل‌آویو نرسانده است


جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا: یادداشت تفاهم با ایران شامل لبنان نیز می شود.


تیم ملی عراق در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه چهار بر یک از نروژ شکست خورد


المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی