جزئیات پرتاب ماهواره مخابراتی ناهید ۲ به فضا؛ این ماهواره با موفقیت در مدار قرار گرفت +فیلم

جمعه 3 مرداد 1404
16:20
ماهواره مخابراتی «ناهید ۲» توسط ماهواره‌بر سایوز از پایگاه وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شد و با موفقیت در مدار قرار گرفت.

العالم - ایران

این ماهواره مخابراتی به همت محققین صنعت فضایی ایران در سازمان و پژوهشگاه فضایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با همراهی و همکاری شبکه‌ای از شرکت‌های دانش بنیان کشور ساخته شده است.

ساخت و پرتاب این ماهواره حدود ۱۱۰ کیلوگرمی یکی از مهمترین گام‌های صنعت فضایی ایران برای ارتباطات ماهواره‌ای، ایجاد منظومه‌های ماهواره‌ای مخابراتی ارتفاع پایین (LEO) و ماهواره‌های مخابراتی ارتفاع بالا (GEO) است.

با مدارگذاری این ماهواره، فناوری‌های بومی فضایی برای ارتباطات باند Ku برای اولین بار مورد تست عملیاتی در مدار قرار می گیرند.

همچنین سایر فناوری‌های فضایی نظیر کنترل وضعیت سه محوره، ارتباطات دوطرفه در سایر باندهای فرکانسی، مدیریت داده، توزیع توان و ... در این ماهواره تست و ارزیابی می‌شود.

وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه فضایی ایران دوم خردادماه امسال گفته بود که ماهواره ناهید ۲ در صف پرتاب قرار دارد و به زودی ماهواره پارس ۲ نیز در صف پرتاب قرار می‌گیرد.

«ناهید ۲» یک ماهواره مخابراتی است که نمونه کیفی آن بهمن‌ماه ۱۴۰۱ و در روز ملی فناوری فضایی رونمایی شد و نمونه پروازی آن عرضه شده است.

طول عمر این ماهواره ۲ سال و با وزن حدود 110 کیلوگرم قرار است در مدار ۵۰۰ کیلومتری قرار گیرد. شیب مدار تزریقی «ناهید ۲» ۵۵ درجه، نوع پیشرانش آن شیمیایی با سطح آرایش یک نیوتن و با توان متوسط ۴۹ وات است. باند فرکانسی آن KU، ،X و UHF است.

0% ...

آخرین اخبار

نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود


فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید


اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع «آقای شهید ایران» در تهران


بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند


تسهیل مجوز سرمایه گذاری به معنای اجازه اشتغال اتباع نیست


اقدامات ارتش و سپاه برای تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب