تهران حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد

يکشنبه 5 مرداد 1404
21:31
تهران حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه، حمله نیروی دریایی رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» حامل کمک‌های بشردوستانه به غزه در آب‌های بین‌المللی را به شدت محکوم کرد.

العالم ـ ایران ـ‌ سیاسی

سخنگوی وزارت امور خارجه این اقدام را مصداق روشن راهزنی دریایی و نقض فاحش حقوق بین‌الملل دانست که در راستای پیشبرد سیاست نسل‌کشی در فلسطین اشغالی و تداوم محاصره ظالمانه و ضدانسانی و تشدید سیاست تحمیل قحطی و گرسنگی بر مردم بی‌دفاع در این باریکه ارتکاب می‌یابد.

بقائی افزود: حمله به کشتی‌ امدادی «حنظله» و پیش از آن کشتی «مادلین»، تعرض آشکار به اصول و قواعد حقوق بین‌الملل است و ضروری است از سوی همه دولت‌ها و مجامع بین‌المللی محکوم شود.

سخنگوی دستگاه سیاست خارجی در پایان بر ضرورت لغو فوری محاصره تحمیلی بر غزه، ورود فوری و کافی کمک‌های بشردوستانه به غزه و‌توزیع کمک‌ها صرفا از طریق ساز و‌کارهای شناخته شده بین‌المللی تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون