رژیم اسرائیل جنوب لبنان را آماج حملات هوایی قرار داد

پنج‌شنبه 9 مرداد 1404
21:57
رژیم اسرائیل جنوب لبنان را آماج حملات هوایی قرار داد ارتش رژیم اسرائیل امروز پنجشنبه با نقض دوباره آتش‌بس، مناطقی از جنوب لبنان را آماج حملات هوایی خود قرار داد.

العالملبنان
رسانه‌های لبنانی گزارش دادند که هواپیماهای جنگی ارتش رژیم اسرائیل مناطق الدمشقیه، وادی برغر، الجرمق و المحمودیه در جنوب لبنان را با حملات هوایی متوالی هدف قرار دادند.
به گزارش خبرگزاری ملی لبنان، هواپیماهای ارتش رژیم اسرائیلی امروز پنجشنبه یک سری حملات را به مناطق المحمودیه و الخردلی و همچنین محله الشعرا در رشته کوه شرقی جنوب لبنان انجام دادند.
حمله دیگری نیز به محله تله الصندوق در شهر ناصریه واقع در رشته کوه شرق صورت گرفت. پنجمین حمله هوایی ارتش رژیم اسرائیل نیز به حومه شهر بریتال در همین رشته کوه انجام شد.
در همین حال، هواپیماهای جنگی ارتش رژیم اسرائیل امروز بر فراز منطقه حاصبیا العرقوب، مزارع اشغالی شبعا، تپه الرادار مشرف به شبعا، منطقه العرقوب، حومه کفرشوبا، الهباریه، کفرحمام، بقاع شرقی و غربی و اقلیم التفاح بویژه ارتفاعات بقاع شرقی و غربی و ارتفاعات لبنانی مشرف به سرزمین‌های اشغالی سوریه به پرواز درآمدند.
این پروازها همزمان با پروازهای مشابه بر فراز ارتفاعات جولان اشغالی سوریه که نیروهای رژیم اسرائیل در آنجا مستقر هستند، صورت گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

مردم ایران خیالشان بابت دفاع از مرزهای ایران راحت باشد


قالیباف: ترامپ در یک ساعت هفت ادعای کذب مطرح کرد


خطیب‌زاده خواستار واکنش قاطع سازمان ملل نسبت به اقدام تجاوزکارانه علیه کشورمان شد


بقایی: باز و بسته شدن تنگه هرمز را میدان مشخص می‌کند نه فضای مجازی


رئیس کمیسیون امنیت ملی: از نظام جدید دریایی تنگه هرمز تمکین کنید


دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود


اعلام نظم جدید حاکم بر تنگه هرمز از سوی نیروی دریایی سپاه


ترکیه برای تضمین صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد


رئیس جمهوری لبنان: در هیچ توافقی ذره‌ای از خاک‌مان نخواهیم گذشت


اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان