صهیونیست‌ها همه دیپلمات‌های خود را از امارات خارج کردند

جمعه 10 مرداد 1404
15:35
صهیونیست‌ها همه دیپلمات‌های خود را از امارات خارج کردند یک رسانه اسرائیلی فاش کرد که به علت تهدیدهای امنیتی، سفارت اسرائیل در امارات متحده عربی تخلیه شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از پایگاه خبری «عکا» اسرائیل، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل در شب گذشته تمامی تیم‌های دیپلماتیک و اداری خود را از امارات تخلیه کرده است. این اقدام شامل کارکنان نمایندگی‌های رسمی، از جمله هیئت‌های مذهبی می‌شود.

این گزارش ادعا کرد که دلیل این تخلیه، هشدارهایی مبنی بر احتمال انجام عملیات‌هایی علیه اتباع اسرائیلی در امارات بوده است.

روهی از ساکنان پایتخت ژاپن در اعتراض به از سرگیری حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان بی دفاع نوار غزه در مقابل سفارت این رژیم در توکیو اجتماع کرده و با سر دادن شعارهایی خواستار توقف این حملات و برقراری مجدد آتش‌بس در این منطقه شدند.

به نقل از رسانه‌های فلسطینی، شرکت‌کنندگان در این تظاهرات در حالی که پرچم فلسطین را با خود حمل می‌کردند، مقابل سفارت رژیم صهیونیستی فریاد زدند: ما تسلیم نخواهیم شد و تا آزادی فلسطین به مبارزه ادامه خواهیم داد.
پیشتر شبکه تلویزیونی دویچه وله، پلیس و دادستانی برلین در بیانیه‌ای در همین زمینه اعلام کردند که این نوجوان دستگیر شده تبعه روسیه بوده و وی اخیرا در ایالت شرقی براندنبورگ در اطراف برلین بازداشت شده است. این مظنون دیروز جمعه در دادگاه حاضر شده و هم اکنون در بازداشت است.

دویچه وله یادآوری کرده است که پلیس آلمان در آستانه برگزاری انتخابات پارلمانی و پس از چندین تهاجم مرگبار، از جمله حمله اوایل ماه جاری میلادی یک مرد افغان با خودرو به سوی مردم در شهر مونیخ، در حالت آماده باش قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


قالیباف وارد تهران شد


تفاهمنامه ایران و آمریکا چگونه دست رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان بست+فیلم


بازگشت اهالی شهرک حبوش در جنوب لبنان به رغم ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها