گزارش العالم از تظاهرات استانبول در حمایت از غزه + ویدیو

دوشنبه 13 مرداد 1404
19:26
صدها تظاهرکننده در شهر استانبول ترکیه برای اعلام همبستگی با غزه و مخالفت با گرسنگی و نسل‌کشی علیه مردم این منطقه تجمع کردند.

العالمترکیه

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار شبکه خبری العالم در ترکیه، شرکت کنندگان در این تظاهرات بر ضرورت اقدام مؤثر حکومت های عربی ـ اسلامی برای توقف گرسنگی و جنگ در غزه تاکید و خاطرنشان کردند که همبستگی کافی نیست بلکه باید به اقدامی موثر تبدیل شود.

یک شرکت‌کننده در این تجمع به خبرنگار العالم گفت: در این تظاهرات شرکت کردیم تا حمایت خود را از برادران و خواهران مظلوم مان در غزه که گرفتار جنگی خانمانسوز و گرسنگی هستند، اعلام کنیم.

وی گفت که گرسنگی کودکان، زنان و سالمندان فلسطینی را هدف قرار داده آن هم در میان سکوت گسترده بین‌المللی و بی‌توجهی به رنج مردم فلسطین، لذا حکومت ها باید کاری انجام دهند و در مواجهه با این جنایت سکوت نکنند.

در ادامه، ابراهیم العلی نماینده بنیاد فیدار ترکیه به خبرنگار العالم گفت: حاکمان، کشورها، نهادها و سازمان‌های بین‌المللی باید به ندای ملت های جهان اعم از مسلمان، عرب و بقیه آزادیخواهان پاسخ دهند. لذا امروزه شاهد تظاهرات در سراسر جهان هستیم که خواستار رفع محاصره غزه و صدور مجوز ارسال کمک‌های فوری به کسانی هستیم که از گرسنگی در حال مرگ هستند.

هانی الدالی پژوهشگر مسایل فلسطین نیز در حاشیه این تظاهرات اظهار داشت: ضمیر عربی و انسانی نمی تواند درباره اوضاع غزه سکوت کند لذا اگر امروز سکوت شود و به ندای ملت های عربی و اسلامی پاسخ داده نشود این ملتها روزی علیه این رژیم ها و رژیم صهیونیستی خواهند شورید.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند