وزیر کشور عراق بر تامین امنیت همه مسیرهای حرکت زائران اربعین تاکید کرد

شنبه 18 مرداد 1404
18:21
وزیر کشور عراق بر تامین امنیت همه مسیرهای حرکت زائران اربعین تاکید کرد
وزیر کشور عراق بر ادامه تلاش همه جانبه برای تامین امنیت همه مسیرهای حرکت زائران اربعین حسینی (ع) تاکید کرد.

العالم - عراق

وزارت کشور عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: «عبدالامیر الشمری» وزیر کشور و رئیس کمیته عالی زیارت‌های میلیونی عراق در ادامه سفر به استان‌های مختلف برای بازدید از تدابیر اتخاذ شده به منظور تسهیل حرکت زائران اربعین و تامین امنیت آنان، امروز شنبه وارد استان بابل شد.

وی در سفر به استان بابل، بر ادامه تلاش برای تامین امنیت همه محورهای حرکت زائران اربعین تاکید و با مسئولان این استان درباره حرکت معکوس زائران در پایان زیارت اربعین و فراهم کردن امکانات مناسب برای حمل و نقل آنان گفت‌وگو کرد.

وزیر کشور گفت: استان بابل از مسیرهای اصلی حرکت زائران به سمت استان کربلای معلی است و جمع زیادی از زائران به ویژه از استان‌های جنوبی عراق از این استان عبور می‌کنند.

وی افزود: دستگاه‌های امنیتی کاملا برای تامین امنیت زیارت اربعین آماده هستند و تقویت نیروها در همه محورها ادامه دارد.

الشمری تاکید کرد: آسایش زائران و ایجاد فضای مناسب برای آنان، در درجه نخست اهمیت قرار دارد.

استاندار بابل نیز از تلاش‌های وزیر کشور و تاکید او بر همکاری و هماهنگی و اقدام مشترک برای برگزاری موفقیت آمیز این مراسم عظیم، قدردانی کرد.

بر اساس داده‌های سامانه سماح تا ساعت ۸ صبح روز دوشنبه ۱۵ مرداد، بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به صورت قطعی برای سفر اربعین ثبت نام کرده اند که ۵۹ درصد آن‌ها مرد و ۴۱ درصد نیز زن هستند.

وی تصریح کرد: در میان مرزهای انتخابی از سوی زائران اربعین ، مرز مهران با سهم ۵۷ درصدی همچنان در صدر قرار دارد، پس از آن شلمچه با ۲۳ درصد، خسروی ۱۰ درصد، چذابه ۶ درصد، هوایی ۳ درصد و مرزهای تمرچین، باشماق و دریایی هرکدام با ۱ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز