حشد الشعبی عراق از اقدامات پیشگیرانه برای تأمین امنیت زیارت اربعین خبر داد

يکشنبه 19 مرداد 1404
05:02
نیروی حشد الشعبی عراق  از اتخاذ تدابیر امنیتی ویژه و اجرای طرح‌های پیشگیرانه برای تأمین امنیت مراسم زیارت اربعین حسینی(ع) خبر داد.

العالم - عراق

سردارعلی الحمدانی فرمانده عملیات فرات میانی در حشد الشعبی با بیان اینکه زیارت اربعین در صدر اولویت تمام نهادهای امنیتی عراق قرار دارد، گفت: حضور مسئول کمیته امنیتی در کربلا و چهار استان مسیر اربعین، همچنین بازدید رئیس ستاد ارتش و حمایت از یگان‌ها، نشانه جدیت و موفقیت برنامه‌های امنیتی است.

وی افزود: بیش از ۵۱ هزار نیروی حشد الشعبی در تمام محورها مأموریت تأمین امنیت زائران را بر عهده دارند و صدها دوربین نظارتی از مرز جمهوری اسلامی ایران تا کربلا به صورت زنده حرکت زائران را رصد می‌کنند.

الحمدانی تصریح کرد: برای مسیرهای خارج از راه‌های رسمی و پوشش دوربین‌های حرارتی، پهپادهایی در ساعات اوج تردد به پرواز درمی‌آیند. چهار محور اصلی به کربلا شامل محور نجف، دیوانیه، بغداد، بابل و مسیر غربی از عین‌التمر تحت پوشش امنیتی کامل قرار دارند.

فرمانده عملیات فرات میانی محورهای صحرایی شمال بابل و جنوب (صحرای نجف) را چالش‌برانگیزترین مسیرها دانست و گفت: این محورها با «قبضه آهنین» تحت کنترل و آمادگی کامل نیروها قرار دارند.

وی از انجام عملیات‌های پیشگیرانه در شمال بابل، صحرای کربلا و صحرای نجف پیش از اوج حرکت زائران خبر داد و گفت: در یکی از این عملیات‌ها ۲۲ عضو گروه تروریستی داعش دستگیر شدند که این اقدام مانع از رسیدن هرگونه تهدید به حریم امنیتی کربلا شد.

الحمدانی با اشاره به وجود دو خط دفاعی، یکی انسانی و دیگری فنی، افزود: خط دوم مجهز به ده‌ها دوربین حرارتی، پهپادهای تاکتیکی پیشرفته و تجهیزات اختلال ارتباطی است. همچنین تیم‌های اطلاعاتی الحشد در مسیرها و مواکب، با همکاری وزارت بهداشت، دفاع مدنی و پلیس فدرال، منابع آب و غذا را نیز کنترل می‌کنند.

وی در پایان تأکید کرد: همه محورها تحت کنترل کامل نیروهای امنیتی قرار دارند و دستاوردهای امنیتی اخیر بیانگر هوشیاری و روحیه بالای یگان‌هاست.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است