گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و ترامپ درباره طرح اسرائیل برای اشغال غزه

دوشنبه 20 مرداد 1404
01:14
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و ترامپ درباره طرح اسرائیل برای اشغال غزه
دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی از رایزنی تلفنی وی با رئیس جمهور آمریکا برای اشغال پایگاههای باقی مانده حماس در غزه خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا تلفنی گفت‌وگو کردند.

دفتر نتانیاهو اعلام کرد که دو طرف در این تماس تلفنی درباره طرح اسرائیل برای کنترل بر پایگاه‌های حماس در غزه گفت‌وگو کردند.

بر اساس این گزارش، نتانیاهو در این تماس تلفنی از ترامپ به دلیل حمایت از اسرائیل از آغاز جنگ علیه غزه تاکنون تشکر و قدردانی کرد.

تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو در حالی صورت گرفته که، کابینه رژیم صهیونیستی دو روز قبل با طرح بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم درباره اشغال شهر غزه موافقت کرد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده ارتش اسرائیل آماده می‌شود تا کنترل شهر غزه را به‌دست گیرد. بر اساس طرح نتانیاهو که مخالفت‌های جهانی را در پی داشته است، تل آویو به دنبال حاکمیت غیرنظامی در غزه است که حماس و تشکیلات خودگردان در آن جایی ندارند.

0% ...

آخرین اخبار

روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم