آمریکا روسیه را تهدید به تحریم‌های جدید کرد

پنج‌شنبه 23 مرداد 1404
01:34
آمریکا روسیه را تهدید به تحریم‌های جدید کرد همزمان با دیدار سران دو کشور، واشنگتن هشدار داد در صورت رد طرح صلح توسط مسکو، اقدامات تنبیهی اعمال خواهد شد.

العالم - آمریکا

یک مقام بلندپایه آمریکایی بامداد امروز (پنجشنبه) اعلام کرد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در صورت امتناع ولادیمیر پوتین از پذیرش طرح صلح پیشنهادی واشنگتن، آماده اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه است.

این اظهارات در آستانه دیدار دو رهبر در حاشیه نشست بین‌المللی مطرح شده است. به گزارش واشنگتن پست، این مقام ناشناس تأکید کرد: «این ملاقات یک جلسه بازجویی نیست، بلکه گفتگوی مستقیم بین دو رهبر خواهد بود.»

جزئیات طرح صلح آمریکا
بر اساس این گزارش، ترامپ در این دیدار به پوتین پیشنهاد مشخصی ارائه خواهد داد که بر اساس آن، «خروج نیروهای روسی از مناطق مورد مناقشه در ازای تضمین‌های امنیتی و لغو تحریم‌ها» به عنوان چارچوب اصلی توافق مطرح شده است.

رئیس جمهور آمریکایی هشدار داد: «در صورت رد این پیشنهاد از سوی کرملین، دولت آمریکا تحریم‌های وعده‌داده‌شده را که پیش‌تر توسط کنگره تصویب شده، به اجرا خواهد گذاشت.»

واکنش کنگره و جامعه اطلاعاتی آمریکا
گفتنی است کنگره آمریکا ماه گذشته با حمایت دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه، بسته تحریمی جدیدی را علیه روسیه به تصویب رساند. از سوی دیگر، شبکه سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه در سازمان سیا گزارش داد که پوتین همچنان به اهداف توسعه‌طلبانه خود در اوکراین پایبند است.

این منابع افزودند: «نگرانی وجود دارد که مسکو ممکن است از هرگونه آتش‌بس موقت تنها به عنوان فرصتی برای تجدید قوا استفاده کند.»

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند