انفجار مرموز در نزدیکی ادلب سوریه + ویدئو

پنج‌شنبه 23 مرداد 1404
14:47
خبرگزاری رسمی سوریه، اعلام کرد که انفجاری مشکوک امروز پنجشنبه، ادلب سوریه را لرزاند و موجب کشته و زخمی شدن چند نفر شد.

العالم - سوریه

منابع محلی در شمال سوریه از وقوع انفجاری با علت نامشخص در اطراف شهر ادلب خبر دادند که به گفته نهادهای امدادی، تاکنون دو کشته و چهار زخمی برجای گذاشته است.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) با انتشار این خبر نوشت که اداره بهداشت ادلب اعلام کرده که این انفجار در ساعات اولیه صبح رخ داده و موجب ایجاد دودی شدید در منطقه شده است. بلافاصله پس از وقوع حادثه، تیم‌های امداد و کادرهای پزشکی به حالت آماده‌باش کامل درآمدند و هنوز عملیات امدادرسانی در محل ادامه دارد.

گالری

دفاع مدنی سوریه نیز در بیانیه‌ای فوری اعلام کرد که انفجار در حومه شهر ادلب رخ داده و چندین نفر در جریان آن مجروح شده‌اند. تیم‌های آتش‌نشانی و آمبولانس به سرعت به محل حادثه اعزام شده‌اند.

در همین حال، شبکه الاخباریه گزارش داده است که صدای چند انفجار در اطراف شهر شنیده شده و بررسی‌ها برای تعیین ماهیت و منشأ این انفجارها در حال انجام است.

برخی منابع نیز اعلام کردند که حادثه مذکور، ناشی از انفجار یک انبار مهمات و سلاح در بخش غربی این شهر واقع در شمال‌غرب کشور بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند