۵۳ حمله پهپادی اوکراین به روسیه در آستانه نشست آلاسکا

جمعه 24 مرداد 1404
12:01
۵۳ حمله پهپادی اوکراین به روسیه در آستانه نشست آلاسکا وزارت دفاع روسیه گفت که در ساعات بامداد جمعه، ۵۳ حمله پهپادی رژیم کی‌یف به مناطق مختلف این کشور دفع شده است.

العالم - اروپا

وزارت دفاع فدراسیون روسیه امروز (جمعه) از دفع حملات پهپادی گسترده رژیم کی‌یف به مناطق مختلف این کشور در آستانه برگزاری نشست سران آمریکا و روسیه در آلاسکا خبر داد.

این وزارتخانه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که طی ساعات بامداد جمعه ارتش روسیه ۵۳ حمله ارتش اوکراین با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین را دفع کرده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این بیانیه آمده است که هواپیماهای بدون سرنشین اوکراینی بر فراز مناطق جنوب روسیه شامل ولگا و چرنوزم ساقط شدند.

پیش از این نیز ارتش روسیه گفته بود که طی بیست‌وچهار ساعت روز پنجشنبه ۲۶۸ فروند هواپیمای بدون سرنشین ارتش اوکراین را در حریم هوایی این کشور سرنگون کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است


پزشکیان: باید فرهنگ مصرف بهینه را به یک گفتمان ملی تبدیل کنیم


حزب‌الله مواضع نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد


نوری: همکاری ایران و هند در بخش کشاورزی تا سطح راهبردی گسترش یابد


عراقچی: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد هیچگاه تا این حد به نهایی شدن نزدیک نبوده است


یک تحلیلگر خطاب به خبرنگار آمریکایی: «رئیس‌جمهورتان دروغگوست؛ مثل او نباش و مؤدب باش»


پزشکیان: شراکت راهبردی ایران و روسیه بیش از پیش توسعه و تعمیق می‌یابد


دریادار سیاری: هرگز به سمت تولید سلاح کشتار جمعی نخواهیم رفت/قدرت ما در تنگه هرمز حاکم است


بقائی: تفاهم احتمالی در مرحله جمع‌بندی داخلی‌ست/ تصمیم نهایی هنوز اتخاذ نشده است