هشدار مصر به اسرائیل

اجازه کوچاندن اهالی غزه را نمی دهیم!

سه شنبه 28 مرداد 1404
16:36
اجازه کوچاندن اهالی غزه را نمی دهیم! وزیر امور خارجه مصر در سخنانی هشدار آمیز خطاب به رژیم اشغالگر قدس تاکید کرد که قاهره با کوچاندن فلسطینی‌ها از غزه موافقت نخواهد کرد.

العالم مصر

«بدر عبد العاطی» وزیر خارجه مصر در گفت وگو با شبکه سی.ان.ان آمریکا افزود: کوچاندن اهالی غزه خط قرمز ما است ، البته ما از کانال های مختلف تلاش می کنیم برای اینکه به یک هدف دست پیدا کنیم و آن هدف، کاستن از درد و رنج فلسطینیان است.

وزیر مصری ادامه داد: اجازه نمی دهیم اهالی غزه کوچانده شوند، چرا که آن را سفری بدون بازگشت می دانیم که آرمان فلسطین را نابود می نماید.

عبدالعاطی اظهار داشت : به رغم حفظ روابط امنیتی و اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی اما هیچ تمایلی در سران سیاسی رژیم برای پایان دادن به جنگ غزه نمی‌ بینیم.

وزیر امور خارجه مصر گفت: متاسفانه اسرائیل خواهان برقراری صلح و راه‌حل دو دولت نیست و وزرای آن نیز اعتقادی به این راه حل ندارند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند