لاوروف: تأسیس کشور فلسطین، مسیر صلح است +ویدئو

چهارشنبه 29 مرداد 1404
17:36
لاوروف: تأسیس کشور فلسطین، مسیر صلح است +ویدئو وزیر خارجه روسیه روز چهارشنبه ضمن اشاره به انفعال کشورهای اروپایی در بحران غزه، برخلاف جنگ اوکراین، از آنها پرسید که چرا هم‌اکنون کشور فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسند.

العالم - اروپا

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه امروز (چهارشنبه) گفت: «تشکیل کشور فلسطین مسیر صلح در منطقه است».

لاوروف در نشست خبری مشترک با «أیمن الصفدی» وزیر امور خارجه اردن، توضیح داد: «ما در حال کار بر روی راه‌حل‌های عادلانه‌ای هستیم که ثبات در خاورمیانه را تضمین کند».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در ادامه اظهار داشت: «ما هیچ فعالیت دیپلماتیکی از کشورهای اروپایی، چه در بحران اوکراین و چه در بحران‌های خاورمیانه، نمی‌بینیم».

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه با پرسیدن این سوال که چرا کشورهای اروپایی اکنون کشور فلسطین را به رسمیت نمی‌شناسند و منتظر تشکیل مجمع عمومی سازمان ملل تا دو ماه آینده هستند، تصریح کرد: «آنها این امید دیپلماتیک را دارند که تا ماه سپتامبر دیگر چیزی [از فلسطین] برای به‌رسمیت شناختن وجود نداشته باشد».

طبق این گزارش، لاوروف ادامه داد: «باید از هر فرصتی برای کاهش تنش در سرزمین‌های فلسطینی استفاده شود. ما واقعاً نگران وضعیت غزه و کرانه باختری و بحران انسانی آنها هستیم».

وی همچنین افزود: «مردم فلسطین در غزه را نمی‌توان به خاطر حملات ۷ اکتبر مجازات کرد و نیازهای انسانی جمعیت آنجا باید تضمین شود».

للل

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند


هشدار قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به آمریکا و حامیان او


امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است