تحلیلگر شبکه صهیونیستی: خبرنگاران فلسطینی باید کشته شوند

چهارشنبه 5 شهريور 1404
00:34
تحلیلگر شبکه صهیونیستی: خبرنگاران فلسطینی باید کشته شوند تحلیلگر شبکه تلوزیونی آی‌24نیوز رژیم صهیونیستی در برنامه زنده خواستار کشتن خبرنگاران و روزنامه‌نگاران مستقر در غزه شد.

العالم - فلسطین اشغالی

صاوی یخزکیلی، تحلیلگر جهان عرب در شبکه تلوزیونی آی‌24نیوز اسرائیل، در برنامه زنده خواهان قتل خبرنگاران و روزنامه‌نگارانی شد که در نوار غزه مشغول به کار هستند. او علت این خواسته خود را تلاش آنان برای خنثی‌کردن اقدامات تبلیغاتی اسرائیل عنوان کرده است.

این فرد که خود نیز به نوعی خبرنگار به شمار می‌رود، در اظهاراتی بی‌پایه عنوان کرده است خبرنگاران مستقر در غزه، کارمندان حماس هستند.

وی در ادامه در برنامه زنده گفت: اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم، اسرائیل تصمیم گرفته است خبرنگاران و روزنامه‌نگاران را به قتل برساند؛ هرچند این اقدام دیر صورت گرفته است اما دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است.»

0% ...

آخرین اخبار

طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا


هشدار نسبت به سوء استفاده انتخاباتی وزیر نتانیاهو از پلیس