یحیی سریع: با موشک «فلسطین ۲» فرودگاه «اللد» را هدف قرار دادیم

چهارشنبه 5 شهريور 1404
21:22
یحیی سریع: با موشک «فلسطین ۲» فرودگاه «اللد» را هدف قرار دادیم سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی به فرودگاه «اللد» در یافای اشغالی و فرار صهیونیست‌ها به پناهگاه خبر داد.

العالم - یمن

به گزارش العالم به نقل از پایگاه المسیره یمن، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: یگان موشکی نیروهای مسلح یمن در جریان عملیاتی ویژه فرودگاه اللد در منطقه یافا اشغالی را با موشک بالستیک فراصوت فلسطین ۲ هدف قرار داد.

وی افزود: این عملیات موفقیت‌آمیز بود و میلیون‌ها صهیونیست را به سمت پناهگاه فراری داد و موجب توقف پروازها شد.

یحیی سریع تاکید کرد: این عملیات در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و مبارزان آن و در واکنش به جنایات نسل کشی جمعی و گرسنه نگه داشتن ساکنان غزه از سوی دشمن اسرائیلی انجام شد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن بیان کرد: اعتراف جهان به درد و رنجی که برادران ما در غزه بر اثر گرسنگی و محاصره و حملات می‌کشند، امت عربی و اسلامی را متوجه مسئولیت دینی و تاریخی عظیم می‌کند. امت اسلامی از حیث دینی و انسانی و اخلاقی باید در راستای پایان دادن به گرسنگی و رفع محاصره و توقف حملات به غزه حرکت کند.

وی گفت: یمن صرف نظر از چالش‌ها یا پیامدهای آن، از موضع خود در حمایت از غزه مادامی که محاصره لغو نشود و حملات متوقف نشود، دست نخواهد کشید.

0% ...

آخرین اخبار

اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است