تشدید قطحی و بمباران در سایه «ناپدید‌شدن قهری» فلسطینیان در غزه

پنج‌شنبه 6 شهريور 1404
21:41
تشدید قطحی و بمباران در سایه «ناپدید‌شدن قهری» فلسطینیان در غزه خبرنگار شبکه العالم، در جدیدترین گزارش خود از تشدید قحطی، تداوم بمباران‌ها و موارد «ناپدید‌شدن قهری» فلسطینیان در مراکز آمریکایی - صهیونیستی توزیع کمک‌ها در این منطقه بنا بر اعلام سازمان ملل خبر داد.

العالم فلسطین اشغالی

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم، با گذشت هر روز از تجاوز مداوم اسرائیل به نوار غزه، فصلی از بحران انسانی که به نظر می‌رسد پایانی برای آن متصور نیست، تکرار می‌شود. از سپیده دم امروز تعدادی از فلسطینی‌ها، از‌جمله امدادگران، بر اثر حملات ارتش رژیم اسرائیل شهید شده‌اند. ساختمان‌های مسکونی شرق شهر غزه هدف بمباران قرار‌گرفته‌اند و پهپادهای رژیم اسرائیل اهدافی را در محله الصبره در جنوب شهر غزه هدف قرار داده‌اند. منطقه جبالیا النزله در شمال نوار غزه نیز بمباران شده است.

این در حالی است که وزارت بهداشت در نوار غزه از شهادت چهار فلسطینی به دلیل گرسنگی و سوء تغذیه در چند ساعت گذشته خبر داد و تعداد جان‌باختگان ناشی از گرسنگی به ۳۱۷ نفر، از‌جمله ۱۲۱ کودک، رسید. این نشانه‌ای از وخامت بحران گرسنگی علیرغم درخواست‌های فوری بین‌المللی برای ورود کمک به نوار غزه است. با ادامه اشغالگری و گرسنگی انتظار می‌رود در روزهای آینده شاهد جان باختن‌های دسته‌جمعی باشیم.

«سیندی مک‌کین» مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا، با‌توجه‌به بحران قحطی، گفت: کمک‌های غذایی که به غزه می‌رسد هنوز برای جلوگیری از گسترش قحطی کاملاً ناکافی است.

برنامه جهانی غذا تخمین‌زده است که نیم میلیون نفر در شهر غزه در وضعیت قحطی زندگی می‌کنند.

کارشناسان سازمان ملل متحد، به‌نوبه خود، نگرانی خود را در مورد گزارش‌های مربوط به "ناپدید شدن‌های قهری" در مراکز آمریکایی – صهیونیستی توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه ابراز کرده‌اند.

این هفت کارشناس مستقل در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند: گزارش‌هایی دریافت کرده‌اند مبنی بر اینکه چندین نفر، از‌جمله یک کودک، پس از رفتن به محل‌های توزیع کمک در رفح، قربانی "ناپدید‌شدن قهری" قرار‌گرفته‌اند.

این کارشناسان تاکید کردند: ارتش اشغالگر اسرائیل مستقیماً در ناپدید‌شدن قهری افرادی که به‌دنبال کمک بودند، دست دارد.

0% ...

آخرین اخبار

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری: حزب الله جان فدای تمام لبنان و محور مقاومت است+فیلم


ضربات مقاومت، تل آویو را آشفته کرد| تشدید حملات رژیم صهیونیستی به لبنان برای جبران ناکامی‌های میدانی


مسکو:آمریکا نتوانست بر ایران پیروز شود و این به معنی شکست واشنگتن است


ایران اکسپو؛ ویترینی از توانمندی‌های اقتصادی و فناوری کشور + فیلم


الجزیره: آمریکا حمله رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت را متوقف کرد


تحرکات جدید اشغالگران در جنوب سوریه


ولایتی: ایران و جبهه مقاومت تا آخر کنار مردم لبنان ایستاده‌اند


فرمانده سپاه قدس: دشمن صهیونیستی شکست سختی در لبنان خواهد خورد


ایران با تمام توان از منافع خود دفاع خواهد کرد


گفت‌وگوی عراقچی با عاصم منیر و اسحاق دار