روزنامه معاریو از رسوایی بزرگ در ارتش اسراییل پرده برداشت + فیلم

دوشنبه 10 شهريور 1404
12:00
روزنامه معاریو از رسوایی بزرگ در ارتش اسراییل پرده برداشت + فیلم

هفته‌های اخیر، شبکه‌های اجتماعی شاهد انتشار گسترده اخباری درباره مشکلات و نواقص جدی بهداشتی در برخی پایگاه‌های نظامی ارتش اسرائیل بوده‌اند که توسط خود سربازان مستند شده است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارش روسیه الیوم، با صدور دستور از سوی "واحد فناوری و لجستیک" ارتش رژیم صهیونیستی برای انجام بازرسی‌های ویژه، فرماندهان پایگاه‌ها اقدام به برخورد با سربازانی کردند که تصاویر این نواقص را منتشر کرده بودند.

یکی از سربازان به دلیل ضبط ویدئویی که در آن یک موش در غذا مشاهده می‌شود و نشان‌دهنده مشکلات بهداشتی در پایگاه "سایاریم" بود، به ۱۳ روز زندان محکوم شد.

اتهامی که فرمانده گردان حفاظت مرزی برای این سرباز انتخاب کرد؛ "عدم رعایت دستورات امنیت اطلاعات" بود.

سخنگوی ارتش صهیونیستی درباره شدت این مجازات اعلام کرد: "دوشنبه گذشته، یک سرباز در پایگاه سایاریم به خاطر عدم رعایت دستورات امنیتی، به ۱۳ روز زندان نظامی محکوم شد. این سرباز به جرم خود که اقدام به ضبط و انتشار محتوایی از داخل پایگاه بوده ؛ اعتراف کرده است... قوانین مشخصی وجود دارد که تصویربرداری داخل پایگاه ممنوع است و دستورات مشابه در سراسر ارتش نیز جاری است".

یک منبع نظامی به روزنامه "معاریو" گفته است که این سرباز حق اعتراض به حکمش را پیش مقام بالاتری نسبت به فرمانده صادرکننده حکم دارد.

به گفته این روزنامه اسرائیلی، امر مذکور یکی از شرم‌آورترین رسوایی‌ها در ارتش "اسرائیل" بود، چرا که بخش لجستیک و نیروی زمینی در تأمین غذای مناسب برای سربازان در پایگاه‌های آموزشی منطقه عربه کوتاهی نموده است و یکی از دلایل این کوتاهی، افزایش شدید تعداد سربازان فراخوان شده در دوره‌های آوریل و اوت برای تقویت واحدهای جنگی بوده است.

در توییتی که همراه تصویر منتشر شد، آمده بود "شوکه‌کننده در پایگاه سایاریم.. ببینید سربازان برای صبحانه چه خورده‌اند.. تخم‌مرغ‌های عسلی که داخل آن جنازه جوجه‌ها است".
جوجهچند سرباز زن نیز درباره وضعیت داخل پایگاه به "معاریو" گفته‌اند "باورم نمی‌شود که مجبورم چنین توهینی را تحمل کنم. ما سربازیم، خداوندا، تروریست‌ها شرایط بهتری دارند".

سرباز زن دیگری افزود "واضح است که ارتش ما را می‌فرستد تا قبل از رسیدن خبرنگاران و فرماندهان ارشد برای بازرسی، آشغال‌هایش را تمیز کنیم. همه نگران درجات خود هستند و آسان‌ترین کار فشار آوردن به ما است".

یک سرباز زن دیگر از پایگاه سایاریم گفت "من به‌طور مداوم از خوردن در سالن غذاخوری امتناع می‌کنم... هفته پیش اقدام به خوردن غذا در سالن کردم اما بعد از خوردن استفراغ کردم، فقط دوباره فهمیدم که آن غذا خوردنی نیست. این یک شکنجه است".

مشکل بزرگ در پایگاه سایاریم، پایگاه آموزش حفاظت مرزی، مربوط به قطع سیستم برق در روزهای بسیار گرم بود.

سربازان این واحد تصاویر و پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند که وضعیت بهداشتی وخیم پایگاه و کیفیت پایین غذای ارائه‌شده را نشان می‌داد.

در یکی از تصاویر، موشی در غذا ثبت شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل حزب‌الله: در سایه وجود مقاومت اهداف دشمن صهیونیستی تحقق نخواهد یافت


کمسیون امنیت ملی مجلس: چرخه "جنگ-آتش‌بس-مذاکره-جنگ" باید متوقف شود


امارات در حال تعمیق اتحاد استراتژیک با رژیم صهیونیستی و گسترش آن به سمت مشارکت میدانی است


بقائی : ایران پاسخ آمریکا را از طریق پاکستان دریافت کرده و در حال بررسی آن است


هشدار سپاه به شناورهای متخلف در تنگه هرمز: امنیت شما در خطر است


بیانیه فوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در مورد ورود ناوشکن‌های دشمن به تنگه هرمز


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء به آمریکا: از تنگه هرمز دور بمانید


سردار محبی: قدرت سپاه و نیروهای مسلح ما با تکیه بر قدرت الهی پایان‌ناپذیر است


مسکو: "اسرائیل" مانع منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در غرب آسیا است


نظریه‌پرداز آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه عظیم برای آمریکاست