عربستان: شورای امنیت برای توقف جنایت‌های اسرائیل اقدام کند

شنبه 15 شهريور 1404
05:13
عربستان: شورای امنیت برای توقف جنایت‌های اسرائیل اقدام کند
وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای از جامعه جهانی و شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست تا برای پایان دادن به اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی در حق ملت فلسطین اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، وزارت خارجه این کشور در این بیانیه اظهارات مکرر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره کوچاندن ملت فلسطین از سرزمین خود از طریق گذرگاه رفح را محکوم کرد.

ریاض تاکید کرد که رژیم صهیونیستی از محاصره و گرسنگی دادن برای تحمیل کوچ اجباری به ساکنان نوار غزه استفاده می‌کند و این نقض آشکار و فاحش قوانین و اصول بین المللی و ساده‌ترین معیارهای انسانی است.

وزارت خارجه عربستان سعودی در ادامه ضمن اعلام مخالفت خود با هرگونه کوچ اجباری با هر بهانه‌ای، از جامعه جهانی و به ویژه اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست تا برای پایان دادن به سیاست‌های خصمانه رژیم صهیونیستی در حق ملت و سرزمین فلسطین اقدام کنند.

این وزارتخانه همچنین خواستار مجازات اشغالگران به خاطر نسل کشی ملت فلسطین و نقض فاحش حقوق غیرنظامیان در نوار غزه شد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش تر در گفت وگو با یک رسانه تلگرامی مدعی شده بود که نیمی از ساکنان نوار غزه خواستار خروج از آن هستند.

بنیامین نتانیاهو گفت: این عملیات یک اخراج دسته جمعی به شمار نمی‌رود و حق خروج از نوار غزه یک حق اساسی برای هر فلسطینی است.

وی مصر را به بستن گذرگاه رفح و سلب این گزینه از ساکنان نوار غزه متهم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند