نخست وزیر هند، حمله اسرائیل به دوحه را محکوم کرد

پنج‌شنبه 20 شهريور 1404
04:20
نخست وزیر هند، حمله اسرائیل به دوحه را محکوم کرد «نارندرا مودی» نخست وزیر هند حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به دوحه را نقض حاکمیت قطر خواند و آن را محکوم کرد.

مودی چهارشنبه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با «شیخ تمیم بن حمد آل‌ثانی» در تماسی تلفنی گفت‌وگو و نسبت به حمله در دوحه عمیقا ابراز نگرانی کردم.

وی افزود: هند نقض حاکمیت کشور برادر قطر را محکوم می‌کند. ما از حل مسائل از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی و پرهیز از تشدید تنش حمایت می‌کنیم.

مودی گفت: هند از صلح و ثبات در منطقه قویا حمایت می‌کند و با همه اشکال و مظاهر تروریسم مخالف است.

اسرائیل روز سه شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ به اماکن مسکونی شماری از اعضای دفتر جنبش حماس در دوحه قطر حمله کرد و در بیانیه‌ای مسئولیت این حمله هوایی تروریستی را بر عهده گرفت. هدف از این حمله، ترور رهبران حماس اعلام شده که به منظور برگزاری نشستی در دوحه، پایتخت قطر گردهم آمده بودند.

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به اقامتگاه و محل نشست اعضای دفتر سیاسی حماس در دوحه پایتخت قطر، موجی گسترده از واکنش‌ها و محکومیت‌ها را در سطح منطقه‌ای و جهانی از جمله کانادا برانگیخت.

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب یک خبر؛ غریب‌آبادی: برگزاری مذاکرات فنی برای این هفته برنامه ریزی نشده بود


تأکید رئیس قوه قضاییه بر اجرای دقیق و سریع فرامین رهبر معظم انقلاب


مدیریت دولت در جنگ بسیار عاقلانه بود/ امضای تفاهمنامه با دیدگاه صاحبنظران، اصل قرآنی است


موج گرمای کم‌سابقه به افزایش مرگ ومیر در فرانسه منجر شد


ناخرسندی باکو از تصمیم تل‌آویو


وزیر خارجه عراق به دمشق رفت


رایزنی عراقچی در بغداد برای تقویت همکاری های راهبردی و هماهنگی تشییع رهبر شهید+ فیلم


برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک هرمز با محوریت آینده مدیریت تنگه


رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد می‌شود


تلاش آمریکا برای برهم زدن تفاهم با ایران؛ کشورهای خلیج فارس همچنان اسیر محاسبات گذشته اند