شهادت ۲ نوجوان فلسطینی در کرانه باختری

شهادت ۲ نوجوان فلسطینی در کرانه باختری
پنج‌شنبه 22 آبان 1404 - 20:17

نظامیان ارتش اشغالگر با تیراندازی به سمت ۲ نوجوان فلسطینی در شمال الخلیل، آن‌ها را به شهادت رساندند.

العالم - فلسطین اشغالی

منابع فلسطینی گزارش دادند که نظامیان صهیونیست با تیراندازی به سمت ۲ نوجوان در نزدیکی شهرک «کرمی تسور» واقع در اراضی شهرک بیت امر در شمال الخلیل، آن‌ها را به شهادت رساندند.

این نوجوانان به نام‌های «محمد محمود ابوعیاش» و «بلال بهاء صبارنه» در نزدیکی الخلیل هدف تیراندازی نظامیان صهیونیست قرار گرفتند و به شهادت رسیدند.

شبکه رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی با اعلام این خبر، مدعی شد که این نوجوانان حامل کوکتل مولوتف بودند و یک گروه از نیروهای گردان ۶۳۶ به سمت آن‌ها تیراندازی کردند.

از سوی دیگر برخی منابع محلی گزارش دادند که نفربرهای زرهی ارتش رژیم صهیونیستی در حال انتقال به منطقه جنوبی در شهر الخلیل هستند.

نظامیان صهیونیست همچنین یک جوان ساکن قدس اشغالی به نام «فادی عویضه» را پس از یورش به منزل وی در شهرک سلوان بازداشت کردند.

پربیننده ترین خبرها