۷ اکتبر خشم نهفته از اشغالگران را نمایان کرد

۷ اکتبر خشم نهفته از اشغالگران را نمایان کرد
يکشنبه 9 آذر 1404 - 20:27

سالیوان آدامز، رئیس کنفرانس جهانی یهود در منطقه «اسرائیل» و خاورمیانه، با هشدار درباره «شکست‌های متوالی» این رژیم در عرصه گفتمان عمومی پس از حوادث ۷ اکتبر، اعلام کرد که موج انتقادات در غرب، نشان‌دهنده دشمنی‌های دیرینه و نهفته‌ای است که اکنون آشکارا بروز یافته است.

العالم - فلسطین اشغالی

سالیوان آدامز رئیس کنفرانس جهانی یهود در منطقه "اسرائیل" و خاورمیانه اعلام کرد رژیم اشغالگر دچار شکست‌های متوالی در عرصه گفتمان عمومی شده به ویژه در غرب و در برابر موج تبلیغات مخالف که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شده است.

وی در گفتگو با روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم نسبت به افزایش این گونه رویکردها در آمریکای شمالی ابراز نگرانی کرده و افزود: این شرایط یادآور رفتارهای خصمانه‌ای است که از دهه ۳۰ قرن گذشته میلادی شاهد آن نبوده‌ایم.

آدامز گفت: صراحتاً باید اعلام کنم که این رویکردها همچنان وجود داشته و حوادث ۷ اکتبر این حد از یهود ستیزی را به وجود نیاورده بلکه نمایان کننده یک دشمنی نهفته به شمار می‌رود که بسیاری از ما از آن آگاهی نداشته‌ایم و امروز به طور علنی بیان شده و هیچ مجازاتی در پی ندارد.

وی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی در عرصه دیپلماسی دچار عقب ماندگی ۲۰ ساله شده اما قطری‌ها در این خصوص از ما جلوتر هستند چرا که ۲۰ سال قبل شبکه الجزیره را راه اندازی کردند و ما به همین مدت زمان برای رسیدن به آنها نیاز داریم.

آدامز ادامه داد "اسرائیل" با یک تریلیون دلار تبلیغات و توطئه علیه خود در سطح جهان از جمله دانشگاه‌های غربی و همچنین چپگرایان مواجه هستند و ایجاد ساز و کاری برای رساندن اطلاعات مورد نیاز و استفاده از فناوری در این روند ضروری است.

پربیننده ترین خبرها