سوریه: در دام اسرائیل برای ورود به جنگ نمی افتیم

سوریه: در دام اسرائیل برای ورود به جنگ نمی افتیم
دوشنبه 10 آذر 1404 - 02:17

ابراهیم علبی نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد اعلام کرد که اسرائیل به دنبال تحریک ما ( برای رویارویی) است تا بتواند دستاوردهای سیاسی و اقتصادی ما را نابود کند.

العالم - سوریه

به گزارش شبکه الجزیره، وی در ادامه تأکید کرد: به هیچ‌یک از اقدامات تحریک‌آمیز رژیم اسرائیل واکنش نشان نخواهیم داد و بر حفظ امنیت و سلامت مردم خود پایبند هستیم.

نماینده سوریه همچنین گفت:حملات رژیم اسرائیل پاسخی به موفقیت‌های سوریه در تحرکات بین‌المللی اخیر است.

خونین‌ترین حمله رژیم صهیونیستی به خاک سوریه از زمان سقوط بشار اسد، روز جمعه و در شهرک «بیت جن» صورت گرفت؛ حمله‌ای که به گفته منابع محلی با کشته‌شدن دست‌کم ۲۰ سوری و زخمی‌شدن ده‌ها نفر همراه بود و مانع جدی برای ورود نیروهای امدادی ایجاد کرد.

روستای بیت‌جن در منطقه‌ ریف دمشق واقع است و به ادعای تلویزیون رژیم صهیونیستی، هدف از یورش ارتش این رژیم به این دهستان، بازداشت افراد تحت تعقیب از «جماعت اسلامی» سوری بوده که مخالف اشغال سوریه به دست این رژیم هستند.

پربیننده ترین خبرها