العالم - فلسطین اشغالی
به دنبال وقوع عملیات بیسان در شمال فلسطین اشغالی توسط جوان فلسطینی از شهرک قباطیه، ارتش رژیم صهیونیستی به ارائه توصیه هایی به سیاستمداران این رژیم روی آورده است؛ از جمله اینکه از آنها خواسته است تا اوضاع از این بدتر نشده است و کار به انفجار اوضاع نرسیده است، کارگران فلسطینی را به محل کار خود در داخل فلسطین اشغالی برگرداند. البته حقیقت این است که ارتش این رژیم منتظر همین انفجار است تا پرونده جنایات خود را در کرانه باختری تکمیل کند.
عماد ابو عواد، مدیر مرکز مطالعات قدس گفت: کابینه کنونی رژیم صهیونیستی با ایدئولوژی حاکم بر آن، تصور می کند که حجم دستاوردهایش در کرانه باختری، بیشتر از حجم خسارت هاست. لذا علاقه ای به ادامه اقدامات میدانی و درگیری بیشتر و جلوگیری از ورود کارگران فلسطینی به داخل فلسطین اشغالی (رژیم اسرائیل) ندارد.
دستگاه های اطلاعاتی و نظامی رژیم اشغالگر می دانند که انفجار اوضاع در کرانه باختری، پیامدهای فاجعه باری خواهد داشت و با بحران های پیشین تفاوت خواهد داشت. این در حالی است که دستگاه سیاسی این رژیم برای جلب رضایت شهرک نشینان کرانه باختری همچنان بر ادامه این سیاست اصرار می ورزد.
سعد نمر، استاد کرسی علوم سیاسی در دانشگاه برزیت گفت: سیاستمداران اسرائیلی در حال حاضر فقط به دنبال جلب رضایت شهرک نشینان هستند آنهم در شرایطی که این رژیم در اواخر سال جاری یک انتخابات یا عبارت بهتر یک انتخابات زودهنگام را در پیش دارد. دستگاه های اطلاعاتی و نظامی این رژیم عملیات های انفرادی جوانان فلسطینی را مقدمه، انفجار آتی در این منطقه می دانند.
دستگاههای اطلاعاتی با رصد حوادث جاری در کرانه باختری، وقوع این انفجار را اجتناب ناپذیر دانسته اند لذا تلاش می کنند آن را پیش از وقوع، مهار کنند در حالی که نهاد سیاسی این رژیم پیوسته این هشدارها را نادیده می گیرد.